Ne Mutlu Türküm Diyene

27 Mart 2010 Cumartesi


Medya Derneği mi Yandaş Medya Derneği mi?

Gözümüz aydın yeni bir "medya derneği" kuruldu ne kadar medya sayılırlarsa artık işlev bakımından AKP'nin propaganda organı olmaktan başka bir anlam ifade etmeyen kuruluşlar bir araya gelip Basın Konseyine alternatif olarak bir dernek çatısı altında birleştiler kendilerini tebrik ediyorum.2002'den bu yana memlekette ikilik yaratmaktan bıkmayan "medya" organlarının "diğer medya" (ne kadar demokrat oldukları tartışılır) organlarına karşı bir saf oluşturmamasını beklemek en hafif deyimiyle safdillilik olurdu zaten.

Şimdi bazıları diyecekler bu derneğin "yandaş" olduğunu nerden çıkartıyorsun diye e yapısına bakmak yeterli derneğin başkanı Salih Memecan eşi AKP milletvekili Nursuna Memecan Salih Memecanın yardımcıları kim Mustafa Karaalioğlu ve Ekrem Dumanlı aa tesadüfe bakın değil mi? Peki dernekte hangi yayın organları var ? Bakalım;Zaman,Bugün,TRT,Turkuaz Medya(atv-sabah),Kanal 7 (Başkanı keriz feneri davasında sanık),Yeni Şafak,Türkiye Gazetesi bu medya organlarının iktidarı eleştirdiğini duyan bilen var mı? Herhangi bir yolsuzluk ortaya çıkarmışlar mı acaba?

Bu medya organlarının tarafsız olduğuna gerçekten demokrat olduğuna inanan varsa bi zahmet kendini en yakın yükseltiden atsın.Amaçları medya'da çıtayı yükseltmekmiş breh breh yahu siz değilmisiniz ipe sapa gelmez "iddaa edildi,öne sürüldü" kalıplarıyla hakkında kesin delillere dayanmadan insanlar hakkında hüküm veren hem hakim hem savcı olup birde iskemlesine tekme vurup infaz eden.Sizin çıta'nız anca bu kadar olur

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa