Ne Mutlu Türküm Diyene

30 Mart 2010 Salı


Seven erkek bitlenir

Şimdi bazılarınız diyecektir ulan bu nasıl bir başlık diye bilmiyorum gelişine vurdum böyle oldu.Sevmek konusunda yazılmamış bişey kalmışmıdır ? zannetmiyorum binlerce yıldır insanlar bu konu üzerinde düşünüp yazdılar benim neyim eksik bende yazarım ve dahi yazdım bakayım yazmışmıyım valla yazmışım.

Sevgi durumuna göre erkek tipleri

Seven ve sevilen erkek:İşte dünyanın en şanslı erkeği hem seviyor hem seviliyor daha ne istesin değil mi? Tabi kılın yünün gün dönümü, ay dönümü, yıl dönümü vb günlerden kalan zamanlarda hatun dırdırından huzur bulabilirse ki öyle bir zaman bilmiyorum ben.Kabotaj bayramı bile hatun kişiler için kutlama nedeni olabilir.Bu erkek tiplerinden korkmak gerekir aralarından ferhat ve mecnun aday adayları her an çıkabilir kah dağları deler, kah boğazı yer altından birbirine bağlamaya çalışır bazısı ise ossura ossura aya ulaşma denemelerinde bulunur.Burnundan çıkardığı tataklarla monaliza tablosu çizip leonardoyu kusturabilmiş birini tanıyorum.Aşık işte şuursuz canlı da denilebilinir.Çok tehlikeli olabilirler aman dikkat.Ne yapacakları belli olmaz.

Seven ama sevilmeyen erkek:Biraz melankoli, biraz arabesk, birazda trajedi küçük bir kapta toplanır içine bir miktarda hicran eklenir karışım iyicene çırpılır elimizde mevcut olan herhangi bir kek kalıbına dökülür 300 derecede sabitlenmiş sıcak fırınada yarım saat pişirilir biraz dinlendirildikten sonra işte karşımızda.Bol miktarda acı çeker, her daim gözleri yerde ama aklı havadadır.Şiir yazar en pis sanatçılar bunların arasından çıkar.Doğru düzgün yemek yemezler hayattan zevk almazlar daha önceden yaptığında ağzı kulaklarında gezdikleri eylemlerde bile hüzünlenecek bişeyler bulurlar.Polyannadanın anti tezi gibidirler. Bu tiplere platonik aşıkta denir.

Sevmeyen ama sevilen erkek: Ehh bunun durumu bir üsttekinden çok daha iyidir en azından arada arayanı soranı olur,şımarıklık yapacak birileri mutlaka etrafında bulunur ama kendisi kimseleri sevmediğinden sürekli huzursuzluk hisseder arayış içindedir gözü yükseklerdedir ancak onu seven yakın çevresini görmediğinden mütevellit dibindeki müstakbel aşk fırsatlarını kaçırır.

Sevmeyen ve sevilmeyen erkek:Bu canlıya ne desek ne etsek azdır bildiğin canlı kütüktür teknolojinin son harikası konuşan paspas diye tanımlanabilir hatta kuvvetli inanç sahibiyseniz rabbinizin son mucizesi konuşan öküz olarakta nitelendirebilirsiniz.Bu canlıları yolda belde abazalık ederken görebilir itina ile yakın çevresinden kaçabilirsiniz.İtlafları caizdir.


Bir eksiğimiz ve kusurumuz olduysa affola.

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa