Ne Mutlu Türküm Diyene

11 Mayıs 2010 Salı


Türk Kadınının Estetikle İmtihanı

silikonFiziksel bir yamukluğu gidermek veya hakikaten psikolojik olarak kişiyi yaralayan eksiklikleri tamamlamak amaçlı olanlar haricinde estetik ameliyatlara karşıyım.İnsan yaradılışını bozmamalı genetik mirasınız size küçük göğüsler ya da ince dudaklar verdiyse bunları Estetik Ameliyatıyla olduğundan büyük hale getirmenin hem kendini hemde partnerini kandırmaktan farkı olmadığını düşünüyorum.Aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor mesela sevgilim elmacık kemiklerini dolgun göstermek için poposundan yağ çektirip yüzüne naklettirmiş olsun öyyk öğrendiğim anda bir daha yaklaşmamak üzere kaçarım ortamdan yahu.Ne zaman yanaklarından öpsem poposunu öpüyomuşum gibi hissederim.

Bizim hatunlarda bu estetik dalgasına çok fena sardılar.Ucuzladıkça botoks klinikleri dolup taşıyor.Sokaklar ifadesizleşmiş ve prototipleşmiş yüzlerden geçilmiyor.O kadar tiksindirici duruyorki anlatamam.İnsanın yüzündeki çizgiler onun yaşanmışlıklarından kalan hatıralar gibidir bunları yok etmek insanın hatıralarını sildirmesine benziyor aralarında benim nazarımda hiç bir fark yok.Gülemiyorlar, mimikleri yok olmuş sanki yahu insan gülerken kaşı gözü oynamazmı bunların oynamıyor be arkadaş.Karşındaki insan mı robot asmio mu belli değil.

Orasına burasına yağ-silikon bastıranlarda ayrı bir alem şişip şişip balon olmuşlar sanki hiç estetik değil :) Hele dudaklarına silikon taktıranlara illet oluyorum o dudaklarla öpülen insanlar yapaylığın farkına varmıyorlarmı acaba? İncecik bir bedende kocaman göğüsler o kadar iğreti duruyorki zannedersin porno filmden jenna jameson fırlamış.Gördüğüm zaman Allahım sen bu aciz kullarına akıl fikir ver,ıslah et diyorum.

Aklınızda bulunsun günün birinde estetik yaptırırsanız ne olur abartmayın...

4 Yorumgaçlı Okurcan:

Adsız dedi ki...

çok haklısın gerçekten, biz her gün hastanede öyle vakalar görüyoruz ki, artık burun operasyonları 15 yaşındaki kızlara karne hediyesi oldu, ne ailelere söz geçirebiliyoruz, ne çocuklarına.
hayır anlatıyorsun, bak diyorsun sağlık problemin yok bir şey yok, burnun da düzgün boşuna bisturiye yatmanın ne alemi var diyorsun, tabi karşılığında "ben angelina jolie burnu istiyorum" cevabını alınca söyleyip söyleyebileceğin tüm sözler içinde patlıyor.

cemo on 12 Mayıs 2010 12:46 dedi ki...

Angelina burnu isteyeceğine Sharone Stone iq su istese daha çok faydası olur kendilerine de ne yazıkki iq nakli mümkün değil henüz :)))

3-5 sefer yaptırdıktan sonra zaten bağımlısı oluyorlar estetiğin ömür boyu kestirip biçtiriyorlar Ajda Pekkan gibi

Adsız dedi ki...

cemo, türk gençliğinin aklını al da estetik yaptıramasınlar :P

cemo on 13 Mayıs 2010 15:26 dedi ki...

Valla koyduğum resim aklını almadıysa Türk Gençliğinin benim elimden başkaca bişey de gelmez. :)))

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa