Ne Mutlu Türküm Diyene

23 Mayıs 2010 Pazar


The Expendables geliyor - Fragman

The Expendables
Bu yaz gösterime girmesi planlanan "The Expendables" kesinlikle izlenilmesi gereken bir yapıt.Kadrosu tek kelimeyle muhteşem aksiyon filmlerinde başrolü kapan ne kadar adam varsa bir arada, aksiyon severlerin rüya filmi denilebilir.Kimler yokki Sylvester Stallone,Bruce Willis,Arnold Schwarzenegger,Jason Statham,Jet Li,Mickey Rourke,Dolph Lundgren,Charisma Carpenter,Eric Roberts,Danny Trejo...The Expendables'in yönetmenide Sylvester Stallone aynı zamanda senaryoda da Dave Callahamla beraber Stallone'nin imzası var hem yazıp, hem yönetip, hemde oynuyor anlayacağınız.Fragmanına gözatınca büyük ihtimalle sizde benim gibi sabırsızlanacaksınız.Şimdilik çok fazla bişey diyemiyeceğim sadece keyifli zamanlar geçireceğimizden kuşkum yok o kadar.

Konusu:The Expandables bir kiralık savaş timidir ve bu sefer ki görevleri Güney Amerika'da bir ülkeye sızarak, bu ülkenin acımasız dikatatörünü devirmektir.. Fakat görev başlar başlamaz The Expandables grubu herşeyin tam olarak göründüğü gibi olmadığını anlar ve kendilerini tehlikeli bir ihanet ağının içerisinde bulurlar. Görevlerinin tamamlanmasının engellenmesi ve masum bir insanın hayatının tehlikeye atılmasından başka The Expandables grubu daha zor bir durum olan grubun dağılma tehlikesiyle karşı karşıyadır...

The Expendables Fotoğrafları

The Expendables The Expendables The Expendables

The Expendables Fragmanı

3 Yorumgaçlı Okurcan:

E-demir on 23 Mayıs 2010 23:57 dedi ki...

Kadrosu süper.. Film güzele benziyor.

wimparella on 24 Mayıs 2010 03:20 dedi ki...

ÇOK TANINMIŞ İNSAN BİR ARADA OLUNCA SENARYODAN ÇOK BİŞİ BEKLEMİYORUM NEDENSE

cemo on 24 Mayıs 2010 06:40 dedi ki...

Kadro şahane fakat wimparellanın dediği gibi senaryo da önemli gerçi stallone senaryosundan ne beklenir orası ayrı bir tartışma konusu ama :))

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa