Ne Mutlu Türküm Diyene

10 Şubat 2010 Çarşamba


Esra Erol'a Lezbiyen şoku

Esra ErolBaştan söyleyeyim homofobik falan değilim insanların cinsel tercihlerine karışmam yeterki bana cinsel manada partner gözüyle bakmasınlar kendi çaplarında takılsınlar.Çevremdekileri gaymiş lezbiyenmiş sorgulamam.Ancak bu gün yaşananlar oldukça tuhafıma gitti şaşırdım hiç beklemezdim böylesi cesurca bir çıkışı.Sen kalk eşcinselliğin tabu olduğu bir toplumda izdivaç programını ara ve evlenmek istediğini beyan et helal olsun ne diyeyim ya gerçekten çok cesur bir hanımefendi ya da Esra Erolla ciddi ciddi dalga geçtiler.Olay şöyle Eda Şan (gerçek ismi bu mu bilmem) isimi bir hanımefendi Esra Erol'un evlilik programını arıyor tabi Esra Erol o sırada programa evlilik için çıkmış bir bey için aradığını zannediyor ancak muhabbet ilerlediğinde ortaya çıkıyor ki Eda Şan oradaki bayanlardan biriyle evlenmek istiyor bunu açıklayınca film kopuyor stüdyo buz kesiyor.Allahtan Esra Erol "Haydi git başka programlara" diyerek işi kolayca toparlıyorda tv tarihimizde süper bir skandalın daha yaşanmasına engel oluyor.Ha şimdi diyeceksiniz insanları cinsel tercihleri için neden yargılıyorsun.Ben yargılamıyorum ancak henüz Türk toplumunun böylesi durumlara hazır olmadığını söylüyorum.Ha bi hollanda olursunuz o zaman eyvallah ama şu şartlarda Türkiye böylesi durumu kaldıramaz.

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

1 Yorumgaçlı Okurcan:

UykusuZ on 11 Şubat 2010 00:47 dedi ki...

Son derece ayıp, nazikçe idare edersin, reddedersin. Bi bok yiyip ondan sonra da cinsel tercihin tarihinden bahsedemezsin. Hatun kişi gayet düzgün anlatmış derdini, şaka bile yapsalar idare edersin senin işin bu, madem oraya çıkarak kadar kültürlüsün ve bu mesleği yapıyorsun karşındaki 1 söylerken sen 10 düşünceksin, ona göre konuşacaksın.
Rus devlet kanalındaki evlilik programını 1 kere izlemenizi öneririm. Hatta tüm yarışma programlarını karşılaştırın çoğu aynı Rusyayla, aradaki kültür farkını görün.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa