Ne Mutlu Türküm Diyene

23 Şubat 2010 Salı


Eyvah Eyvah geliyor

Eyvah EyvahUzun zamandır ortalarda gözükmeyen Ata Demirer izlediğim kadarıyla çok güzel bir filmle geri dönüyor.Eyvah Eyvah 26 şubatta gösterime girecek.Kaliteli kadrosuyla göze çarpan filmde Ata Demirer'e Demet Akbağ ve Salih Kalyon gibi usta isimler eşlik ediyorlar.Yapımcılığını Yılmaz Erdoğan ile Necati Akpınar üstlenmiş senaryo ise Ata Demirer'e ait.Ata Demirer taklit kabiliyetiyle beraber müzisyenlik yönünüde ortaya koyuyor.Kuzey ege şivesine bayıldım.Zaten taklit kabiliyetine hayranımdır.Gişede de ortalamanın üzerinde rakam yakalayarak başarılı olacağını düşünüyorum.Samimi sıcak ve bol gülücüklü bir yapım olduğu kanısındayım.BKM'den kötü film çıkmaz Eyvah Eyvah'da BKM'nin elinden çıktığına göre..

Filmin konusuna gelince:Hüseyin (Ata Demirer), Çanakkale’nin Geyikli Beldesi’nde ninesi (Tanju Tuncel) ve dedesiyle (Salih Kalyon) yaşamaktadır. Hayatını müzisyenlik yaparak kazanan delikanlı’nın iki büyük aşkı vardır: klarneti ve sağlık ocağında görevli hemşire Müjgan!

Müjgan’la ve müzikle hayatı mutlu mesut devam ettiği sırada, hiç beklemediği bir nedenle yolculuğa çıkması gerekir. Bu yolculuk Hüseyin başta olmak üzere etrafındaki diğer insanların da hayatını değiştirecektir. Hatta İstanbul’da şarkıcılık yapan Firuzan (Demet Akbağ)’ın bile

Filmden Kareler

Eyvah Eyvah Eyvah Eyvah Eyvah Eyvah

Eyvah Eyvah Fragmanı



Kusura bakmayın en temiz fragman buydu Almanca altyazılı falan ama idare ediverin.

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa