Ne Mutlu Türküm Diyene

28 Temmuz 2010 Çarşamba


Hay senin gibi takımın Fenerbahçe

FenerbahçeSevgili okurcular bir dayım bile yok anlıyormusunuz hadin gülümseyin.Çok fazla duygusala bağlamadan dayım yok ama dayım kadar sevdiğim hatta dayı dediğim yazıyla üç teyzeoğlum var.Yazıya niye böyle girdi bu manyak diyenler olabilir bu gün keyifle Fenerbahçe maçını izleyelim diye babam, dayım, ben birde temel oturduk salona (şaka şaka temel yok)kurulduk aldık çaylarımızı höpürdetmeye başladık.Neyse efenim maç saati geldi çattı hakem efendi düdüğünü çaldı ve maç başladı.Aman Allah'ım İsviçre'nin dandik takımı Young Boys akın akın geliyor attı ha atacaklar derken emrenin güzel vuruşu geldi ve öne geçtik daha sevincimiz hazmolmamış hala gursağımızdayken Young Boys 1-1 yaptı ilk yarı bitmek üzereyken bizimkiler Miroslav Stoch'un ayağından üstünlüğü tekrar ele geçirdi.Akabinde kazım her zamanki gibi güvenilmezliğini ortaya koydu ve 2.sarı karttan atıldı tebrik ediyorum kendisini tamam kafaya koyunca iyi oynuyo ama böyle salakça da oyundan atılınmazki bilader.İkinci yarı başlarken dayım hakeme taktı bu adam berabere bitirmeye zorlayacak maçı diyerek bir kehanette bulundu hay bulunmaz olaydı adamlar beleşten bir penaltı kazandılar ve maç berabere bitti.Farkın açılmasını direkler önledi o direkler olmasa 5 yerdik.Herifler resmen dağıttı bizi.

Maç sonunda aklımda kalanlar stoch harbi iyi futbolcuymuş bayıldım çok hırslı ve gayet güzel oynuyor ama bir handikapı var geriye dönüşlerde biraz zayıf.Bu sezon takımın yıldızı olacağı kesin.Artık %100 emin oldum ki rıdvan geleceği görüyor.Adam ne dediyse çıktı apıştım kaldım.

Burdan söylüyorum takım fena halde kopuk durumda.Bu oyunla başarı imkansız.Defans çok açık veriyor ortasaha hemen dağılıyor Aykut Kocaman bişeyler bulmalı.Yoksa sonumuz yine hüzün.

Elvan Abeylegesse avrupa şampiyonu olarak gögsümüzü kabarttı helal olsun diyorum.Süreyya Ayhan'a da kapak olsun bu senelerce katı koca memleketi sömürdü durdu kapm apıcaz oraya gidicez buraya gidicez diye cukkaladı harcırahları sonra doping davasından ömür boyu men aldı.Şu kız kadar olamadı helal elvan

2 Yorumgaçlı Okurcan:

Enes İLHAN on 28 Temmuz 2010 17:07 dedi ki...

Yazıya baktımda çok karamsar konuşmuşsun be cemo. Bundan önce bir yazın daha vardı Fenerbahçe ile ilgili ama ona ses çıkarmadım. İsviçrenin dandik takımı demişsin ama adamlar bizimle aynı kaderi paylaşarak şampiyonluğu son haftada kaçırmışlar! Yani takım öyle senin dediğin gibi dandik felan değildi. Akşam gördün halimizi resmen dağıttılar haklısın ama bu takımda bir çok eksik var. Mesela: Caner,Dia,Gökhan Gönül,Özer,Lugano vs.. Bunlar gelince takım rayına oturmuş tren olacak inşallah. Bende bu futbolu beğenmiyorum ama 10 kişi kaldıktan sonra oyunu rölantiye almak zorundaydık. Sana tavsiyem bu kadar karamsar olma + içimizi karartma :)

cemo on 28 Temmuz 2010 18:29 dedi ki...

Enescim avrupa liglerinde kefeye koysan isviçre ligi kaçıncı sırada çıkar? Bizle kıyaslarsan çok dandik takım kadro ve bilinirlik açısından sıfır oyun desen maşallah makina gibi dağıttılar hele o sutter'le degen resmen deldiler bizim kanadı Fenerbahçe böyle kötü oynamamalı hazırlık maçı değil şaka şuka gazozuna oynamıyosun.

Aykut Hoca yeni yeni takıma hakimiyet kuruyor fazla yüklenmeye gerek yok daha önce diğer takımlarda kazandığı başarılarda belli ama baştan bu kadar dağınıksa ilerde takımı toparlamak zor olur.

Dediğin gibi eksikler yerine gelir ve takım oturursa olmayacak şey değil ama bizim acilen tuncay gibi bir sol açık , aurelio gibi orta sahaya ve ekstradan harbi bi forvete ihtiyacımız var gökhan ve semihle olacak iş değil.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa