Ne Mutlu Türküm Diyene

26 Temmuz 2010 Pazartesi


Apaçi nedir ? Nasıl apaçi olunur?

ApaçiKesinlikle 2000'li yılların feneomeni olan apaçilere hastayım.Tarzları ve hayata bakışlarını daha önce buradaki bir yazımda eleştirmiştim şimdi konuya biraz daha detaylı inmeye niyetliyim.Diyelim genciz ve hayattan ümidimizi kestik herhangi bir birikimimizde yok birazda çakallığa müsaitiz ne yapacağız gençlik akımlarının en yenisi olan apaçilerden olacağız.Peki nasıl apaçi olunur.Aşşağıda bu konu hakkında size detaylı bir klavuz hazırladım bu klavuzla apaçi olmamanız imkansız.





5 Adımda Nasıl apaçi olunur:

1-İlk olarak kendimize bir apaçi ortamı bulmamız lazım ki apaçiliğin raconunu ince ayarlarını gözlemleyerek ve ortamdaki "büyüklerimizden" yani "apaçi şeflerinden" doğrudan öğrenebilelim.Unutmayın mutlaka apaçiceyi öğenmeniz şart rahat etmek istiyorsanız ortamın dilini öğrenmelisiniz.

2-Hemen en yakın apaçi arkadaşımızla bit pazarına inip çakma marka kıyafetlerle kendimizi donatacağız.Ortama girebilmek için mutlaka stayla kıyafet gerekli.Yoksa mazallah ortamda sırıtırsınız.Güneş gözlüğü ise çakma rayban özelliklede aviator modeli olmalı.

3-Kıyafetler tamamsa Apaçi stayla kesebilen bir berber koltuğuna atıverin kendinizi.Size makul bir ücret karşılığı g.tü başı ayrı oynayan ibiğimsi saçınızı yapıversin yalnız dikkat edin bu saç modelini korumak birhayli zor olacaktır o yüzden yanınızda ve yörenizde mutlaka saç spreyi ya da bir kutu jöle bulundurun.

4-Cep telefonunuza mutlaka apaçi milli marşını ekleyin ki olduk olmadık her yerde ortamın anasını ağlatabilesiniz.Hatta mümkünse melodiniz ve mesaj sesinizde apaçi milli marşı veya muadili apaçi şarkılarından biri olsun havanız 1500 olsun.

5-Şimdi sıra geldi dansa.Apaçiler biraraya geldiklerinde sosyalleşme ihtiyacı gereği Apaçi milli marşı ve benzeri anlamsız tınılarla yağmur dansı yaparlar sizde şeflerinizden bu dansın hareket ve raconlarını öğrenin.Yalnız baştan söyleyeyim hareketlerin anlamını sakın sormayın bilen birini bulamazsınız zira alayı anlamsızdır.Şarkı eşliğinde kollarınızı makara şeklinde birbirinin etrafından dolayın,saçlarınızın üzerinden okşarcasına ellerinizi geçirin,elleinizi ağzınıza burnunuza değdirir gibi yapın vs vs.Aşşağıdaki video yeterince açıklayıcıdır izleyin.

Apaçi Milli Marşı



How to be an Apache?


Bu beş adımı tamamladıysanız tamam şimdiden bir aday apaçi oldunuz eksiğiniz biraz tecrübe ve deneyim hadi durmayın dalın ortamınıza 1-2 ay içinde en kalantore apaçilerden olur çıkarsınız eğer yetenekliyseniz çeneniz çalışıyor ve ortam kurmaya müsatseniz yani liderlik vasfınız varsa kendi kabilenizi bile kurabilirsiniz.


Kandiliniz Mübarek olsun....

8 Yorumgaçlı Okurcan:

mihrace on 26 Temmuz 2010 13:28 dedi ki...

apaçi, memleketin bağrından kopup gelen, yüreğinin yangınını dansıyla söndürme gayretinde, bir nevi turkish emo'dur.

yada belki de aslında emolar, apaçi kültüründen ilham alan duygusal tikilerdir kimbilir. evrim zincirindeki sıralamalarını tam olarak bilemiyorum.

celly on 26 Temmuz 2010 13:41 dedi ki...

Apaci olunmaz dogulur:p geçen bi tane gördüm 'ne goydun la kafana'dememek için kendimi zor tuttum o nasıl bişeydı anlatamam:)

cemo on 26 Temmuz 2010 17:46 dedi ki...

Güzel açıklama olmuş mihrace :)

celly:Bencede içlerinden geliyor sanırım bu stayla vaziyetleri yani sende haklısın doğulması şart :)

Babam illet oluyor bu tiplere

Pilli Petro on 27 Temmuz 2010 02:30 dedi ki...

ben de olcam ben de bana neeee :DDD sen çok yaşa cemo ya

ESRİK on 27 Temmuz 2010 02:45 dedi ki...

Bu dangalakların dansını bakmayın beyler, etkisinde kalıp normal kıvırtamaz oluyorsunuz.:)) (Yoksa içimde bir apaçilik mi var?)

celly on 27 Temmuz 2010 04:16 dedi ki...

Ya garip bir tür onların ki biyoloji de onların türü hala araştırılıyo:) hangi familya hangi cinsi falan henüz bilinmiyor:) bilim adamları incelemelerne devam edıyor:) ergenus emosus tür ismi:)

cemo on 27 Temmuz 2010 07:25 dedi ki...

*Pillicim sana özel kurs açarız apaçi uzmanı arkadaşım var 2 günde hakiki apaçi olursun hızlandırılmış kursla :)

*Esirik sanırım içinde kuytu köşede kalmış gizli bir apaçi var ama sakın endişeye kapılma sakın yenilme ona olur mu :(

*celly ben hala çözemedim humanoid oldukları kesin fakat hangi alt tür olduklarına karar veremedim "homo sapiens apaçius" olabilir

celly on 27 Temmuz 2010 07:28 dedi ki...

Evet olabilir :)

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa