Ne Mutlu Türküm Diyene

25 Ekim 2010 Pazartesi


Koli Koli üstüne koli başım üstüne

Bildiğiniz üzere Ankara'ya taşınmama sadece günler kaldı.Taşınmanın en kötü yönü evdeki dağınıklık her taraf koli deryası oldu anasını satayım.İllallah dedirtti karton kutu görmek.Meğer odamda ne çok ıvır zıvır varmış daha yarısına anca geldim ama odanın oldukça büyük bir kısmı koli yığını oldu.Yarın devam edeceğim daha cdlerimin yarısı elbiselerimin yarısı ve incik cıncıkları kutulara hapsedicem.

Koli yapmakta ayrı bir dert taşınacak aracın yağmur çamurda içeriye su sızdırma ihtimaline karşı kolinin içinin her tarafını naylon poşetle kaplıyorum.Kimi kutuların dibi ağırlığı taşımıyor diye ayrıca koli bantlarını yenilemek gerekiyor.Kenarı köşesi yırtıklardan hiç bahsetmiycem bile.İleride eğer imkanım olursa sadece taşınma işi için koli pazarlaması ve satışını yapabilirim şaka şuka iyi para kırılır :)) Pazarı var kutumdda büyük var hissedebiliyorum Acun bey :)

Bu arada bizimkiler çoğu eşyanın orjinal kutularını atmamış köpüklerine varana kadar hepsi duruyormuş kömürlükte.Ses sistemini (ucuz mucuz iyi ses veriyor valla) orjinal kutusuna geri koyabilmek 1 saat vaktimi aldı :) Tabiki durum kutudan değil bendeki süper zekadan kaynaklanıyor.Yerleştiriyorum yerleştiriyorum hoparlörün biri dışarda kalıyor çıldırmak üzereyken kutunun içindeki köpüğün alt değil üst olabileceğini hissettim zira oldukça dolgun duruyordu alt kısım.Kutunun içindeki herşeyi çıkardım köpüğünüde çıkardım ne göreyim altında oldukça bol mktarda yer var herşeyi koyabilmek için oyukları bile hazır.Hemen düzelttim ve içine itina ile yerleştirdim :)

Buradan yetkililere sesleniyorum ne olur orjinal kutulara geri koyabilmek için de bir kullanım kılavuzu hazırlayın bu ne ya :)))

6 Yorumgaçlı Okurcan:

Tjaala on 25 Ekim 2010 15:00 dedi ki...

Kolay gelsin :P
Ankara'da bir de bunlari geri bosaltcen cemooo ;p
hihihihihi uyudum (K)

cemo on 25 Ekim 2010 16:38 dedi ki...

Bide boşaltması var :))) off off

springoss on 25 Ekim 2010 23:48 dedi ki...

en pis iş taşınmak. kolay gelsin...

Unknown on 26 Ekim 2010 01:07 dedi ki...

Şu an benim evimin her yanı da savaş alanı gibi. Nereye baksam üst üste koliler. Bu pazar bu işkencem bitiriyor. Sana da kolay gelsin, büyük bir işkence bu. :)

zey0zey on 26 Ekim 2010 05:23 dedi ki...

ay bide ankara buzumsu =)

cemo on 26 Ekim 2010 07:45 dedi ki...

springoss haklısın valla illet olurum taşınmaya.Param olsa hiç taşınmam anasını satayım sadece özel eşyalarımı alır gerisini 2.el alan dükkanlara verir yeni eve sıfır dayar döşer öyle geçerim bu ne ya...

MKumsal Allah sabır versin biz henüz savaş alanına dönmedik hibrit vaziyetteyiz :) Ama az kaldı 1-2 güne bizde savaş alanına döneriz.Heralde bizde en geç pazartesi ya da salıya taşınırız.

zey0zey isterse kutupumsu olsun ya seve seve ya ss taşınıcaz kendi evimiz duruyo koç gibi kiracı ile cebelleşiyoruz akıllı durup kıllık yapmasaydı heralde bi süre daha burda kalırdık.Boş yere kira bayılıyoruz bide cepten gidiyor.Şu zamanda 3 kuruşun hesabını yapar olduk napalım hayat böyle.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa