Ne Mutlu Türküm Diyene

24 Ağustos 2010 Salı


Uzaylı dediğin çeşit çeşit seç beğen al

ufoEfenim Yurdumuzun Dünya dışı yaşam ile ilgilenen tek kurumu sayılan güzide Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi yememiş içmemiş oturmuş dünyamızı ziyaret eden uzaylı vatandaşların türlerini tespit etmiş sınıflandırmış hemde tür ve memleketlerine göre.Henüz işlemleri bitmemiş amma velakin bilinen türleri tespit ettiklerini beyan ediyorlar.Tamam bilader uzaylıların çeşitlerini gözlemle tespit ettinde adamların memleketini nasıl tespit ettin oturup konuştunuz mu,heybelide mehtabamı çıktınız yoksa boğazda rakı balık yaptınızda o sırada size mi anlattılar.Tutmuş adamların hangi teknolojilere sahip olduklarını dahi saymışsınız bu ne hayal gücü :)



Uzaylıların varlığına yürekten inanan biriyim.Koca kainatta yalnız olduğumuzu düşünmek kusura bakmasın kimse de biraz saçmalık milyonlarca yıldız milyarlarca gezegen varken içilerinde sadece bizim küçük mavi boncukta hayat olması olasılığı sıfır.

Ancak bu işi abartmamak lazım.Tamam gelip gitsinler de sanane bilader oturup iki rekat muhabbet edebiliyomusun yok,rakının dibine vurup kafaları çekebiliyomusun yok,Ne olacak fenerin hali dediğinde mal mal yüzüne bakacak olan canlıyla ne işi olur senin bırakın kendi çaplarında eğlensinler.

Neyse efenim konumuza dönelim muhterem Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin sınıflandırmasına göre dünya dışı varlık türleri şöyleymiş;

Pleiadesliler

Pleiadesliler, Dünyamızdan 400 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve Yedi Kardeşler olarak da anılan Pleiades takımyıldızındaki Erra gezegeninden gelmektedirler. Bu varlıklar, fiziksel görünüş itibariyle insan ırkına benzemektedirler. Tam bir insan görünümünde olan Pleiadesliler genelde sarışın olmakla beraber, bazıları koyu renk saçlıdır. Gözleri genelde açık mavi ya da açık kahverengidir. Pleiadesliler arasında yaklaşık 1.50 cm. boylarında çok narin yapılı varlıklar olduğu gibi, 2 m. boyunda olanlar da bulunmaktadır. Bazıları kızıl saçlı ve açık tenlidir. Pleiadesliler insanlarla en çok ve sık temas kuran varlık tipidir. Pleiadesliler pozitif odaklı; teknolojik ve zihinsel açıdan ileri varlıklardır.

Siriuslular

Dünyamızdan 8 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve köpek yıldızı olarak da bilinen Sirius, ileri bilince açılan boyutlar arası bir kapı niteliğindedir. Siriuslular teknolojik ve spiritüel açıdan bizden oldukça ileridir.

Siriuslular Pleiadesliler’e göre daha koyu renkte bir tene sahiptirler; ten renkleri açık kahverengiden çok koyu kahverengiye varan bir çeşitlilik göstermektedir. Çarpıcı bir göz yapısına sahiptirler; gözleri büyüktür ve hafifçe kesişmektedir.

Siriusluların atalarından bazıları uzak geçmişte gezegenimizle etkileşime geçmişler ve genetik projenin bir parçası olmuşlardır. Hatta bazıları kendi içlerinde genetik değişimlere uğramışlardır. Bu değişimler sonucu bazıları daha açık bir tene sahip olurlarken, bazıları ise genetik açıdan diğerlerinden çok daha farklı hale gelmişlerdir.

Siriusluların bazıları insana hiç de benzemeyen varlıklardır; daha çok böcek ve sürüngenleri andırırlar. Bunlar insan gibi memeli yaratıklar olmalarına rağmen, farklı bir görünüşe sahiptirler.

Orionlular

Orionlu varlıkların yaklaşık %75’i insan benzeri bir görünüme sahiptir; geri kalan %14 ise insanlara benzememektedir. Orionluların en belirgin özelliği gözlerinin benzersizliğidir. Oldukça keskin mavi gözlere sahip Orionlu varlıklarla temasa geçmiş pek çok insan bulunmaktadır. İnsan benzeri Orionluların %90’ı açık kahverengi tene sahiptir; geri kalan % 10 ise Kafkas tipli, açık renk saçlı varlıklardır.

Zeta Reticuliler

Bu insan benzeri varlıklar, Reticulum adını verdiğimiz güney takım yıldızındaki Zeta 1 ve Zeta II ikiz yıldızlarından gelmektedirler. Zeta Retucililer 1 m.- 1,5 m. boyundadırlar; genelde zayıf görünümlü, vücutlarına oranla büyük kafalı ve saçsızdırlar. Gözleri büyük ve kapaksızdır. Ağız, burun ve kulakları çok küçüktür. Zetalar, türlerini değiştirmek ve bugünkü hallerine gelebilmek için genetik mühendislik ve klonlamadan yararlanmışlardır. Zetalar dünyamızı sıkça ziyaret etmekte ve insanlar tarafından genellikle “gri varlıklar” olarak adlandırılmaktadırlar. Zeta Reticulilerin türlerinde değişime gitmeden önceki temel genetik özellikleri insan ırkına benzemektedir. Zetalar, dönüşümleri sırasında beden yapılarını da değiştirmişlerdir. Bu, onların neden dünyayı ziyaret ettiklerini ve genlerimizle ilgilendiklerini de açıklamaktadır. Dönüşümleri sırasında kendilerini duygulardan arındırmakla hata yaptıklarını düşünen Zetalar, yeni bir değişim için orijinal genlerini aramaktadırlar.

Andromedalılar

Spiritüel varlıklar olan Andromedalılar, Andromeda galaksisinden gelen çok eski, meleğimsi bir ırktır. Bu varlıklar, Pleiadeslilerin ve tüm insan evriminin liderleridir. Aynı zamanda tamamen farklı bir evrim kolu olan ve hem suda hem de karada yaşayabilen Cygnusian ırklarını da yönetmektedirler.

Arcturuslular

Bootes takım yıldızındaki kırmızı dev yıldız Arcturus, Dünyadan yaklaşık 36 ışık yılı uzaklıkta bulunmaktadır ve olağanüstü parlaklığı sayesinde Mart-Kasım ayları arasında kuzey yarım küreden görülebilmektedir. Arcturus uygarlığı, galaksimiz içindeki en gelişmiş uygarlıklardan biridir. 5. Boyutta bulunan Arcturus uygarlığı dünyanın gelecekteki prototipi olarak kabul edilmektedir. Arcturuslular, fiziksel olarak kısa boylu ve zayıftırlar. Boyları 90- 120 cm. arasındadır. Birbirlerine çok benzeyen bu varlıklar, bu durumun birbirleriyle kıyaslanmayı önlemesinden dolayı memnundurlar. Tenleri yeşilimsi renktedir. Büyük, badem biçimli gözleri vardır. 3 parmaklıdırlar. Arcturusluların gözleri, koyu kahverengi ya da siyahtır. Fakat görmelerini sağlayan ana organları, gerçekte gözleri değil telepatik bilinçleridir. İşitme duyuları ise telepatik özelliklerinden bile daha ileridir.

Vegalar

Vegalar, Dünya’dan yaklaşık 26 ışık yılı uzaklıkta bulunan Lyra takımyıldızındaki en parlak yıldız olan Vega’dan gelmektedirler. Bu varlıklar 1.80- 2.10 cm boylarındırlar. Kalın ve dayanıklı derileri vardır. Vegaların temel saç renkleri siyahtır; fakat aralarında koyu kahverengi saçlılar da bulunmaktadır. Bazı Vegaların ise çok az saçı vardır ya da hiç saçı yoktur.

Vegalar iki sınıfa ayrılmaktadır. İlk sınıftaki Vegalar insan benzeri varlıklardır. Oldukça çarpıcı gözleri vardır, fakat Zetalardan farklı olarak gözkapakları mevcuttur. İkinci tür Vegalar ise insana benzememektedirler. Böcek ve sürüngenleri andıran bir görünümleri vardır. Bu sınıftaki Vegaların saç renkleri genellikle yeşilimsidir. Derilerinde ve kanlarında bulunan bakır, vücutlarına yeşil bir renk vermektedir.

Santorlar

Santorlar, Dünyamızdan yalnızca 4.2 ışık yılı uzaklıkta bulunan Alfa Merkezi Sistemi’ndeki en yakın komşularımızdır. Santorlar, teknolojik ve ruhsal açıdan bize yakın güneş sistemlerindeki en gelişmiş medeniyetlerden biridir. Siriuslular, Pleiadesliler ve Venüslülerle aralarında yakın bir bağlantı bulunmaktadır.

Alfa Merkezi Sistemi, 3 yıldızdan oluşmaktadır; bunlar astronomik literatürde Alfa A,B,C olarak adlandırılmaktadırlar. Bunlardan Alfa C yıldızı güneş sistemimize en yakın olanıdır.

Santorlar, diğer medeniyetlerle birlikte, özellikle son 4000 yıldır dünyadaki evrimi izlemekte, ve insanlara evrimlerindeki bir sonraki adım olan Yeni Çağa geçişlerinde yardım etmektedirler.

Santorların teknik yetenekleri hayal edebildiğimizin çok ötesindedir. Devasa uzay gemilerinin yapımı ve yıldızlar arası seyahat, ancak Santorlar’ın da sahip olduğu maddeleşme ve madde boyutundan ileri bir boyuta geçme yeteneği ile mümkündür.

Nordikler

Nordikler, geldikleri yıldız sistemini hiçbir zaman açıklamamışlardır. Oldukça güzel görünümlü varlıklardır; sarı saçlıdırlar, bu yüzden çoğu kez “sarışınlar” olarak adlandırılırlar. Gözleri koyu mavi renktedir. Boyları 1.50- 1.80 cm arasında değişmektedir. Nordikler, Dünyadaki sorunları çözmek için uğraşmaktadırlar. Kendilerine değil de başkalarına odaklanan varlıklarla çalışmayı tercih ederler.

Maviler

Maviler de Nordikler gibi hangi yıldızdan geldiklerini açıklamamaktadırlar. Kısa boylu varlıklardır ve yarısaydam, mavimsi bir tenleri vardır. Gözleri büyüktür ve badem biçimindedir. Oldukça spiritüel varlıklardır ve her insanın kendi yolunu takip etmesi gerektiğine inanırlar.



Yoksa siz hala Zeta Reticulilileştiremediklerimizdenmisiniz?



Not:Varlık tipleri ve açıklamaları Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi sitesinden alıntıdır.

Orjinal bağlantı:http://www.siriusufo.org/tr/varlik_tipleri.asp

12 Yorumgaçlı Okurcan:

Caner on 24 Ağustos 2010 11:49 dedi ki...

Aynen,sadece biz odaklı olamaz koca kainat.Hatta bence biz başka bir ırk için araç bile olabiliriz.

cemo on 24 Ağustos 2010 12:18 dedi ki...

Caner eğer öyleyse acayip bozulur insanoğlu be :)))

celly on 24 Ağustos 2010 14:57 dedi ki...

mustafa topaloğlu hangisine giriyor acaba:?:D

cemo on 24 Ağustos 2010 15:08 dedi ki...

Onun türü henüz tanımlanmamış baksana yok :)))

DeliRapunzel on 25 Ağustos 2010 03:04 dedi ki...

yok artık lebron james :))

LoLLa on 26 Ağustos 2010 03:51 dedi ki...

:s
"Dönüşümleri sırasında kendilerini duygulardan arındırmakla hata yaptıklarını düşünen Zetalar, yeni bir değişim için orijinal genlerini aramaktadırlar."
nasi yaa :s allaaam gercek arastrimami bu :s
bak dedim sana varlar iste sttirrr yaaaaa

cemo on 26 Ağustos 2010 06:14 dedi ki...

Lollacım ben sana yoklar demedim ki buyursunlar bi kahve içelim :)))

Adsız dedi ki...

Ramalılar, ya Ramalılar, Artur Clark'ın ramasını da unutma.

cemo on 26 Ağustos 2010 07:49 dedi ki...

Bendeki Liste Sirius Ufo platformunun listesi diğerlerine karışmam ben :))) Gelsinler kayıtlarını yaptıralım

LinkinPark sefa on 31 Ağustos 2010 05:49 dedi ki...

Uzaylılarla yaşarız artık el ele kol kola :)

konuyla alakası yok ama popcorn yiyen kedi süper :D

cemo on 31 Ağustos 2010 06:37 dedi ki...

Yaşarız tabi be linkin el ele tutuşup sevgi çemberi bile yaparız icabında :)

LinkinPark sefa on 31 Ağustos 2010 07:42 dedi ki...

yapalım vlla :D

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa