Ne Mutlu Türküm Diyene

10 Temmuz 2009 Cuma


Stargate Universe Geliyor

Stargate Universe

Stargate fanatikleri yaşadı desem yeridir.SG-1 ve Atlantis bittikten sonra yeni macera Stargate Universe imdadımıza yetişti .Uzunca bir süredir beklenen dizi pek yakında gösterime girecek tahminen bu yıl ağustos gibi (bilmeyenler için söylüyorum) hatta video paylaşım sitelerinde fragmanları yayınlanmaya başladı.Saçma sapan 3 bölümde cortlayan yerli dizilere dünyalarca para döken kanallar stargate gibi bir fenomeni neden yayınlamazlar.Napalım kendi kanallarımızda izleyemiyorsak internetten izleriz bizde.

Kadro kimlerden oluşuyor diye soracaklar için : Ming-Na - Camille Wray; Justin Louis - Colonel Everett Young; Jamil Walker Smith - MSgt. Ronald Greer; Brian J. Smith - Lt. Matthew Scott; Lou Diamond Phillips - Colonel Telford; Alaina Huffman - MSgt. Tamara Johansen; David Blue - Eli Wallace ; Elyse Levesque - Chloe Armstrong; and Robert Carlyle - Dr. Nicholas Rush.

Stargate Universe

Stargate Universe'in konusuna gelince Kadim’lerin Atlantis şehrinden bile milyon yıl daha eski olan Destiny (Kader) olarak adlandırdıkları uzay gemisininin görevi tüm evrene stargate’leri (yıldız geçitlerini) yaymaktır, kadimler peşinden 2. bir gemi gönderip bütün galaksileri ve gezegenleri keşfetme amacındadırlar. Ancak Kadimler yükselme işiyle o kadar meşgul olurlar ki planlarına sadık kalmazlar.Yeni sg-1 ekibi yıldız geçidinde 9. sembolü keşfeder ve eski kadim keşif gemisini bulurlar. Gemiye bakmak için gittiklerinde geri dönemezler bir daha asla dönemeyeceklerinide anlarlar .(Startrek Voyager koktu galiba) Maceramız eve dönüş çabası ve farklı gezegenlerde yeni keşifler üzerine.Eskiye nazaran farklı bir durum yok.Ekip yine abidik gubidik gezegenlerde tuzaklara yakalanacak yeni medeniyetlerle tanışacak vs vs.Meraklıları için fragmanınıda vereyim tam olsun.

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa