Ne Mutlu Türküm Diyene

12 Ekim 2012 Cuma


ilgi arsızı

İnsanın bir aptalı,bir cehaletinin farkında olmayan cahili, bir de ilgi arsızı çekilmiyor sevgili okurcanlar.Muhterem Ham Çökelek Atilla Taş ne kadar ekşına girsede bir türlü gündeme yer edinemediğinden mütevellit ne yapsam ne etsem diye düşünüp çareyi dünyaca ünlü olmuş PSY'nin Gangnam Style şarkısına türkçe cover yaparak ses getirmeyi denemekte bulmuş.Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla hareket ediyorsan eğer birazcık olsun amacına ulaşmış sayılır Yamyam Style bir ara Twitterde Trend Topic olacak kadar kendinden söz ettirmeyi başardı.

Cover'ı değerlendirmek gerekirse tek kelimeyle rezalet, kalite açısından mukayese etmemiz gerekirse ajdar'ın şaheserleriyle aynı düzeyde denilebilir.

Atilla Taş bir zamanların mini mini birler çalışkan ikileri için neredeyse idol konumunayken şimdi geldiği hale bak yazık insan üzülüyor.İlgi çekmek için böylesi saçma girişimlere tevessül etmemeli insan.

Önemli Not:Şarkıyı gün içerisinde birden fazla dinlemeyiniz aksi durumda bünyede öğürme, kulakta dayanılmaz uğuldamalara ve müzikten nefret etme hissine yol açabilir bu durumlarda bloğumuz sorumluluk kabul etmemektedir :)))


Atilla Taş - Yamyam Style

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa