Ne Mutlu Türküm Diyene

2 Ekim 2012 Salı


Alex'in gidişine dair

alex-de-souza


Alex doğru düzgün oynayamıyordu hatta bildiğin kötüydü son zamanlarda, üzerine oynanan oyunların, dalaverelerin moraline ve dolayısıyla futboluna olan etkisi yüzünden.Zaman zaman içinde bulunduğu sıkıntılı durumu diğer futbolcuların aksine tweetlerine yansıtıyordu ve bu da takım içinde daha büyük sorunlara yol açıyordu.Aslında bu onun adaletsizliğe karşı haykırışıydı, duyması, görmesi gerekenler bir türlü görmediler ve duymadılar.Belki de işlerine gelmedi.

Aykut hocanın Alex kompleksi uzunca sayılabilecek bir zamandan beri su yüzüne çıkmış vaziyetteydi Alex takımın içine öyle bir işlemiş ki neredeyse takımın ruhu olmuş tabi, haliyle ona rağmen birşeyler yapılamıyordu. Ya Alex gidecekti ya da o gidene kadar bu deve güdülecekti.

Madem istemiyordunuz adamı sezon başlamadan dostça ayırsaydınız ya yolunuzu ne diye sürüncemede bıraktınız?

Takım içinde ne olmuş - olmamış, aykut hocayla sorunları neymiş ne değilmiş bu beni bağlamaz. Önce havadan sudan bir sebeple aykut hoca kadro dışı bıraksın sonra meramını anlatmaya çalış ama başkan iki dakka bile yüzüne bakmasın vay arkadaş bağlılık,takımdaşlık, vefa, insanlık bunun neresinde? Sadece iyi bir Fenerbahçeli olarak Alex'in gönderilişini hazmedemiyorum.Profesyonel futbol yaşantısının neredeyse yarısını bu takıma vermiş, sahada canını dişine takmış yüzün üzerinde gol ve bir okadar da asist yapmış, pek çok maçı neredeyse tek başına kotarmış bir insana yapılacak muamelemiydi bu? Taraftarın adamın heykelini diksin sen daha heykelin çimentosu kurumadan resmen adamı kapıdışarı et.

İçim acıyor.

Fenerbahçe'ye karşı hislerim biraz buruklaştı artık sarı-lacivert renklere eskisi gibi şevkle bakamıyorum.Hele hele Akut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın isimlerini dahi duymak istemiyorum uzunca bir süre, zira bana ihanetten başka bir çağrışım yapmıyor.

Tek dileğim var yönetimden bundan sonra 10 numaralı formayı başka kimseye vermesinler artık o numara taraftarın nezdinde Alex'le bütünleşti formasını da hakettiği müstesna yere müzeye kaldırsınlar.

Böyle olmamalıydı diyebiliyorum sadece böyle olmamalıydı.

Güle güle Alex De Souza...

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa