Ne Mutlu Türküm Diyene

1 Ocak 2012 Pazar


Yeni yıl var dediler girdik

yeni_yıl
Millet ortalığı yıktı vay efendim yeni bir başlangıçmış herşey daha iyi olacakmış tüm kötülükler,musibetler eski yılda kalacakmış tabi pek ben itibar etmedim ama ne olur ne olmaz diye temkin ve merakla girdik yeni yıla bakalım ne var ne yok hesabı ee bi değişim yok hafız herşey yerinde duruyor.

Yağan yağmur,çamur,kar aynı hava yine buz gibi...

Hatta inanmayacaksınız arabalar bile eskisi gibi su ve çamur sıçratıyorlar denendi %100 çalışıyor.Yıl oldu 2012 hala uçan araba yok piyasada e ne anladım ben şimdi.

Üstüne üstlük sayısal-milli piyango düetinden de bi dalga çıkmadı.Yine neşenin kepek sorununu çözemedik anayacağınız sevgili okurgaç, zaten şu yuvarlak mavi kürede nerdeyse çözülmesi imkansız iki sorun var biri neşenin kepek sorunu birde benim nakit sorunum.Halbüse o kadarda evrene pozitif enerji verdik yaptığımız onca secret,bi ömür boyu yardırdığımız pozitif karma yalan oldu iyi mi :) bi dünya feng şui,aura boşa gitti açtırdığımız çakralar yanımıza kâr kaldı bari açılmış çakralar kış vakti cereyan yapıp hasta etmese bünyeyi.

Birde heveslendiğimiz yılbaşı eğlencesi suya düştü oysa ne hayallerim vardı votka-redbull dolu havuzda yüzüp tekila şişesinde lepistes olacaktım.Yıl boyu stokladığımız fazla enerjiyi kâh atlayıp kâh kişneyerek boşaltacaktık.Kafamıza absürt külahlardan takıp zort zort yılbaşı düdüğü öttürüp şebeleklik yapacaktık.

Olmadı...

Hesaplamadığımız aile faktörü devreye girince bütün plan proce gümbürtüye gitti bu gün buluşup gelecek sene için plan yaptık bir hafta önceden kaçarak,tenhalarda saklanıp herşeyi garantiye alıcaz :)

Anlayacağınız bu sene de yeni yıla ben giremedim, girenlere hayırlı olsun!!!

3 Yorumgaçlı Okurcan:

mefisto on 1 Ocak 2012 18:28 dedi ki...

aynı dertten muzdaribiz desene. onca plan, onca heves.. sonra da git çekirdek çitle. uçan araba mevzusuna hiç girmiyorum. hayal kırıklığı bildiğin.

Ecehan on 2 Ocak 2012 00:11 dedi ki...

Demek, "votka-redbull dolu havuzda yüzüp tekila şişesinde lepistes olmak" istiyordun, güldürdün beni sabah sabah ;-)))
Ailenle girdiğin yılbaşlarını küçümseme be Cemocum, eline onlar bile geçmeyince insan daha bir kötü hissediyor kendini, e mi ablam?
sevgilerimle,

cemo on 2 Ocak 2012 07:36 dedi ki...

@mefisto sorma ya bütün plan proce havagazı oldu ümitler başka bahara kaldı.Önümüzeki ilk özel günde yapalım dedik oda sevgililer günü çıktı iyi mi :) Benim için mahzuru yokda o gece eğlenmeye kalkarsak mevzu yanlış anlaşılabilir :) Sonra işin yoksa çikolata çiçek kız istemeye git :)

@Ecehan gülümsetebildiysem sevindim.Bizimkilerle yılbaşı kutlamasını küçümsediğimden değil aynı şeyi sürekli yapınca rutine biniyor zevk vermiyor arada çeşit olsa fena olmaz.Tabi haklısın ailesiyle bile kutlayamayanlar var

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa