Ne Mutlu Türküm Diyene

3 Ocak 2012 Salı


Sapına kadar ikiyüzlüyüz vesselam

Mevzu futbol ve takım taraftarlığına gelince kelli felli adamların,hanımefendilerin kişilikleri bir anda şirazesinden çıkıyor bildiğin trolllere dönüyorlar maalesef.

Malumunuz dün gece Beyaz Tv'deki programı esnasında Ahmet Çakar fenelaştı ve hastaneye kaldırıldı.Olay hakkında türlü tevatürler var başbakanın resmini yırttıktan sonra reklam arasında gelen telefon yüzünden oldu vs. gibi bana pek inandırıcı gelmedi.Kendisinden zerre hazzetmiyorum lakin adamcağız rahatsızlandı diye sevinecek kadar kendimden de geçmedim.Ahmet Çakar'a acil şifalar dilerim üslübunu beğenmesemde,hiç onaylamasamda bizim spor camiasının bir figürü sonuçta.Geçtiğimiz hafta sözkonusu programa bağlanan Tahir Kıran beşer beşer Lube Ayar'a saydırırken hatta abartıp "Kayganlaştırıcı Abla" tabiriyle belaltına giderken sunucu ve ROK reytingler geliyor Allah Allah nidalarıyla seviniyor coşuyor hatta gevrek gevrek gülüyorlardı.Allah var bir tek Ahmet Çakar erken ayıldı ve olmuyor böyle konuşmalar hepimizin karıı kızı var diyerek Tahir Efendiye çıkıştı vs vs.

Ahmet Çakar'ın rahatsızlığı üzerine twitter'de Lube Ayar "ahmet çakar'ın kalp krizi geçirdiğine inanmıyorum.. 'kalp' olmadan kriz de olmaz netekim!" yazmış vay efendim senmisin bunu diyen sanal alem'de resmen linç girişimi yaşandı sözlüklerde kadıncağıza demediklerini bırakmadılar.

Lube_Ayar-DoktorAkabinde Ahmet Çakar'ın kaldırıldığı hataneden bir doktorla mentionlaşması da ayrı bir mevzu oldu.Sanki doktor hipokrat yemini etmemiş gördüğü anda yapıştıracak damardan iğneyi çakar'a kafanız güzelmi sizin :) zaten sözkonusu doktorun branşı ile alakalı falan da değil çakar'ın durumu Lube Ayar'dan sonra onuda linç etmeye kalktılar yazık gariban doktor hesabını kapatmak zorunda kaldı.Allah bilir bundan sonra başına ne işler gelir.

Ahmet Çakar kendi takımları aleyhine konuştuğunda onu toplum düşmanı ilan edenler,saydıranlar,döşeyenler,yerin dibine sokanlar nasıl olduysa bir numaralı savunucusu oluverdiler adamcağızın.Yahu daha 1-2 hafta öncesine kadar "Kadın istemezse tecavüze uğramaz" dediği için adamı linç ediyordunuz ne oldu bir anda döndünüz? Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür.

Fenerbahçeli Lube Ayar'a giydirmek için bir fırsat kolluyordunuz aradığınız mevzuyu buldunuz olay bundan ibaret.

Enteresan işler bunlar insan acı acı gülümsüyor gördükçe...

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa