Ne Mutlu Türküm Diyene

10 Ocak 2012 Salı


Şike davasında merdi kıpti vakası

Enteresan bir atasözümüz var "merdi kipti secaat arzederken sirkatin soyler" bilmeyenler için açıklayayım"çingenenin merdi övünürken hırsızlığını söyler" anlamına gelir.Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın sözleri de tam anlamıyla bu atasözüne uymakta.Trabzon'da yaptığı konuşmasında söylediği;

Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuzun kupasını da Trabzonspor’un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek

sözleri Fenerbahçe'nin başındaki şike davasının kaynağını (gördük yaptığınız ince çalışmayı sayın bakan) açıkça gösteriyor.Bakan hazretleri Trabzon'da halka goygoy yapayım derken ağzından kaçırıveriyor baklayı.

Bundan sonra kimse çıkıpta tapelerde bunlar var yok böyle böyle delillere dayanıyor demesin.Bakanın bu itirafı bariz bir şekilde davanın siyasetin yönlendirmesiyle açıldığı amacın kupayı alın teriyle kazanan Fenerbahçe'den almak ve söz verilen Trabzonspor'a havale etmek olduğu ayın ondördü gibi açıkça ortaya çıktı.

Zaten ta en baştan savcının Fenerbahçe şampiyon olmasaydı davayı açmayacaktık beyanı en bariz göstergesiydi davanın kocaman bir tatava olduğunun.Bakanın itiraf mahiyetindeki sözlerinden sonra hâlâ Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanan kaldıysa kendini bir zahmet en yakın yükseltiden atıversin boşa oksijeninin tüketmesin memleketin.

Bu satten sonra isterlerse Trabzonspor'a versinler kupayı umrumda değil nasıl olsa Fenerbahçe'nin alnının teriyle bileğinin gücüyle kazandığına yürekten eminim.

Durmak yok uyumaya devam...

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa