Ne Mutlu Türküm Diyene

28 Eylül 2011 Çarşamba


Bir karikatür çizdi hayatı kaydı

karikatür
"İleri Demokrasi"nin hüküm sürdüğü ülkemizde gün geçmesin ki yepyeni bir komedi ortaya çıkmasın.Bahadır Baruter Penguen dergisinde yayınlanan karikatürü için mahkeme kapılarında sürünecekmiş gözümüz aydın.Gerekçesi “Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılama” vay ki ne vay sanırsın adam dine küfretti.Hadi diyelim ki etti iyide bunu yargılayacak olan biz aciz kullarmıyız yoksa rabbin ta kendisi mi? Rab ve din kanunlarla korumaya alınacak mefhumlar mıdır?

Şikayetçi ise daha bir ilginç "Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası" adamlar işi gücü bırakmış karikatür peşinde koşuyorlar :)

Güya laik bir devlette yaşıyoruz :)

Hayatlarını Atatürk'e ya da diğer milli değerlere küfrederek geçirenlere nedense birşey olmuyor ama iş dînî bir hususa geldimi bizim yargı maşallah aslan kesiliyor.Düşünce hürriyeti vs küllim kimsenin aklına gelmiyor.

Yapcak bişey yok bakalım mahkeme ne karar verecek.

10 Yorumgaçlı Okurcan:

Adsız dedi ki...

Başlarım laikliğe Kemalin de ne haltlar karıştırdığı ortada o akp neden hedef 2023 diyor mustafa kamalın yaptığı anlaşmalarda yer altı genginliklerini 2023 e kadar çıkarmıcaksın diye imza attı anlaşmalarda 2023 de bitiyor ve süper devlet olucaz biz değil onlar bizim ülkemize yazılacaklar gözünüzü açın geri kafalılar.

cemo on 3 Ocak 2012 16:45 dedi ki...

Sevgili adsız yorumunu ibret-i alem için yayınlıyorum yoksa böyle salakça yorumları yayınlamam :)

Güzel kardeşim senin o bahsettiğin anlaşmalardan 1 tanesinin delili var mı? Görmüş gibi konuştuğuna göre vardır heralde bi delil :) Tamamen götünüzden element uyduruyorsunuz hem cahilsiniz hem cehaletinizin farkında değilsiniz işin acı tarafı bu maalesef.

Sizin gibi beyinlerle değil 2023 yıl 3023 olsa bu memleket zerre-i miskal kalkınmaz süper devlet falan olmaz.

Adsız dedi ki...

O kemal dediğin adam şuan yaşadığın ülkeyi kurtaran, kuran insan doğru konuş!!!

Adsız dedi ki...

Bu ölümlü dünyada yapılanların herbirinin hesabı ALLAH tarafından sorulacaktır.Hiçbirşey cezasız kalmaz!

cemo on 20 Mayıs 2012 14:11 dedi ki...

Aynen adsız bu dünyanın bir de öbür tarafı var."Zulümle âbâd olanın akıbeti berbat olur"

pucca dedi ki...

I.Mustafa Kemal Atatürk'e Laf atanın yeri yoktur!
Karikatür sever bir insan olarak karikatürcülerin arkasındayım lakin karikatürü amacı dışında insanların inançlarına çomak sokacak, onları kışkırtacak şekilde insanlara sunarlarsa karşılarına geçerim. O karikatürü ilk okuduğumda çok gülmüştüm. Ama "allah yok" yazısını görüncede "yazık" demekle yetindim.
II. Kaldıki Mustafa Kemal'i yaratana laf atanın nerede nesi vardırki?

Unknown on 20 Ağustos 2012 02:25 dedi ki...

M.Kemal düşmanı o .. çocuklarından birini bir gün karşımda görmeyi çok isterim.

cemo on 20 Ağustos 2012 08:31 dedi ki...

@Kenan görmesen iyi olur bişey yaparsın falan sonra şerefsizi adam yerine koyarlar başına iş alırsın.

Adsız dedi ki...

hiç kimse hiç bir yerde hiç bir zaman İslama küfür edemez ve yok sayamaz siz ne kadar uğraşsanızda resmiyette laik gözüksekte bu ülke Müslüman bir ülkedir. Kimse bu hakaret içerikli karikatürleri düşünce özgürlüğü diye yutturmasın. sorarım şimdi bu Atatürkçülere kendiniz istediğiniz kıyafeti giyince sorun yok Müslüman tesettüre girmek isteyince sen irticacısın bunu giyemezsin. Bu ülkenin vatandaşları Müslümandır. 2. sınıf vatandaş muamelesi görecek kişiler asıl vatan hainleri ve din düşmanlarıdır.

cemo on 7 Nisan 2013 06:51 dedi ki...

Sevgili adsız söz konusu karikatürde islama küfür-hakaret yok en son hatırladığım kadarıyla düşünce ve ifade özgürlüğü anayasal güvence altında olan bir ülkede yaşıyorduk haksızsam haksızsın de."müslüman" vatandaşların her konuda konuşması caiz ama iş dönüp dolaşım onlar kadar "müslüman" olmayan insanlara gelince vay efendim şöylede böyle yok öyle yağma kusura bakma.Kimse kimsenin kıyafetine karışmıyor zamanında bazı kurumların kendilerine giyim ait kuralları vardı mesela camiye giden vatandaş nasıl başını örtüyorsa kamu hizmeti yürüten vatandaşta bazı eşitlik ilkesi gereği örtünmemeliydi.Gel gelelim iktidarınız bu kuralları ya kaldırdı ya yozlaşırdı sayenizde ilkokula bile çarşafla giden kız çocukları var. Kimse kimseye 2.sınıf vatandaş muamelesi yapamaz sayısal çoğunluk her haltı rahatça yiyebileceğiniz insanları terörize edebileceğiniz anlamına gelmez.Ha olur da denerseniz kurtuluş savaşında işbirlikçi hainlerin başına ne geldiyse sizin de başınıza aynısı gelir yunanlıları nasıl izmirden denize döktüysek sizide müsait bi yerden dökeriz mesele değil. kapiş???

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa