Ne Mutlu Türküm Diyene

3 Temmuz 2011 Pazar


Şike mevzusunda burnuma pis kokular geliyor

FenerbahçeSabahın kör vaktinden bu yana televizyonlarda son dakika ya da şok haber başlığı altında polisin düzenlediği şike operasyonuyla ilgili ipe sapa gelmez tutarsız bilgiler yayınlanıyor. At izi it izine karışmış durumda ancak gözaltına alınanlardan da anlaşılacağı üzere operasyon Fenerbahçe'ye karşı yapılmakta.Ayrıca Aziz Yıldırım'la Tayip Erdoğan'ın arası bozulduktan bir hafta sonra operasyona başlanması da oldukça manidar.Neyse komplo teorilerini geçelim eğer gerçekten şike varsa ortada tabiki karışanlar cezalandırılsın ancak neredeyse tüm futbolseverlerin bildiği üzere lig hiçbir zaman temiz olmadı.Operasyonun sadece Fenerbahçe'ye yapılıyor gibi durması açıkçası bende büyük bir rahatsızlık yarattı.Bununla beraber aslında yaşananların güzel tarafı spor medyasında ne kadar çok Fenerbahçe düşmanı olduğu ve içimizdeki irlandalıların kimliğinin de bu olayla beraber ortaya çıkıyor olması.Allahım meğer ne kadar çok Fenerbahçe'nin tökezlemesini bekleyen aç çakal varmış televizyonda boy boy görünüp Fenerbahçe hakkında atıp tutmak ne kadar da cazipmiş daha kesinleşmemiş bilgiler üzerinden Fenerbahçe'yi infaz etmeye meraklı ne çok tetikçi "spor yazarı" varmış.

Kesinlikle emin olduğum bişey var Fenerbahçe şike yapmaz yani yapacak olsa da iddaa edildiği gibi futbolcular takımlarında oynamasın diye para vermez ufak işlerle uğraşmaz ligi baştan aşşağı satın alır.Fenerbahçe'ye şikeci diyen bir Galatasaraylı arkadaşıma facebookta verdiğim cevap üzerine hala gıkı çıkmadı 10 senedir galatasarayı takır takır yeniyoruz öyleyse 10 yıldır galatasaray'ı satın mı alıyoruz? Benim bildiğim Fenerbahçe'nin tek şikesi var ona da ne kadar şike denirse Galatasaray'ın küme düşmemeye oynadığı 79-80 sezonunda iki takım arasında oynanan normalde Fenerbahçe'nin rahat kazanabileceği maçta doğru düzgün oynamayıp berabere kalması ve Galatasaray'ın küme düşmesine mani olduğu maçtır.

İşin iç yüzü ilerleyen günlerde ortaya çıkacak elbette peki bu gün Fenerbahçe aleyhine atıp tutanlar iddaalar kof çıktığında bir Fenerbahçelinin yüzüne nasıl bakacaklar? Hadi onu geçtim insan içine nasıl çıkacaklar.Bu kadar basitmi ya bir camiayı böyle töhmet altında bırakmak.Bildiğim Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü davanın sonucunda oldukça yüklü tazminat davaları açacaktır ileri geri konuşanlara duyrulur ödeyeceğiniz tazminatları hazırlamaya başlayın.

*** *** *** *** ***

Kemal Sunal

Aslıda şike operasyonu olmayıp ortalık karışmasaydı rahmetli Kemal Sunal'ın ölüm yıldönümüyle ilgili bişeyler yazmaya niyetim vardı.İnsanda moral bırakmıyorlar. Rahmetli sağ iken bir gülüşüyle kalplerimize bir nebze olsun ferahlık verirdi.Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun...

0 Yorumgaçlı Okurcan:

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa