Ne Mutlu Türküm Diyene

10 Temmuz 2011 Pazar


Aziz Yıldırım tutuklandı kına yakarsınız artık.

Fenerbahçe
"Türkiye’de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı, başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, perakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar, meyhaneler fuldur. Statlar Türkiye’nin her vilayetinde lebalebtir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür. Kötü (!) uğurlanmasına rağmen, Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşanan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte.Adı konamaz."



Aziz Yıldırım gözaltına alındığında rahatsızlandı bazı insancıklar onun bu rahatsızlığını bile zaman kazanmak amaçlı kulandığını söylecek kadar insanlıktan uzaktılar.Aynı "insanlar" Allah muhafaza Aziz Yıldırım ölse zaman kazanmak hapis cezasından yırtmak için öldü diyeceklerdi eminim.Zira fanatik olunca insan hiç birşeyi görmez gözü, ne vicdanı olur ne de izanı.

Gözünüz aydın kendisi şu anda tutuklu umarım içinizin yağları erimiştir kına yakacak olanlara beleş kına servisimiz başlamıştır...

2 Yorumgaçlı Okurcan:

Pilli Petro on 11 Temmuz 2011 04:03 dedi ki...

sen hala fenerli misin cemo :PP

cemo on 11 Temmuz 2011 07:29 dedi ki...

Bizim sevgimiz pazara kadar değil mezara kadar :)

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa