Ne Mutlu Türküm Diyene

11 Mayıs 2011 Çarşamba


Zombilere Dayanıklı Ev Procesi

zombie_proof zombie_proof zombie_proof

Gün geçmiyor ki şu güzel mavi bilye bize yeni süprizler hazırlamasın.Biz hayatımızı simit-asgari ücret endeksli yaşarken elin oğlu armut toplamıyor.Adam oturmuş düşünmüş taşınmış bol miktarda kaşınmış dünyanın ilk Zombilere Dayanıklı Ev'ini yapmış.Lüksün dibine kadar vurulduğu iş bu yapı dakikalar içerisinde tam anlamıyla dış dünyadan kendini yalıtabiliyor.Doğal olarak olası bir zombi istilasına karşı da sahibini oldukça uzun süre boyunca koruma kabiliyetine sahip.Siz daha çekirdek çitlemeye devam edin ilerde elin oğlu jüpiter senin satürn benim diye cirit atarken biz hala doğru düzgün bir sınav nasıl yapılır onu düşünürüz.

2 Yorumgaçlı Okurcan:

Unknown on 11 Mayıs 2011 16:09 dedi ki...

:))) Çok güldüm yav.Aslında gereksizliğin adı lüks olmamalı, saçmalık olmalı.Keşke olası uzaylı istilasına karşı dayanıklı yapsaydı.Daha sağlam olurdu hem de daha yakın bir ihtimal. =)
Elin oğlu nelerle uğraşıyor doğru.Biz bunlara yetişemedik ama öyle uçuk kaçık olmayan düzgün lükslere de yetişemedik.
Sınavı da iyi iğnelemişsin.Haklısın valla..

cemo on 11 Mayıs 2011 16:35 dedi ki...

Dostum biz yarın ne yiyeceğiz faturayı nasıl ödeyeceğiz diye kafamızı kaldıramıyoruz ki? Bi kaldırabilsek Allah bilir neler yaparız lakin bizi yönetecek adamları düzgün seçemiyoruz.Ben inanıyorum eğer bizi yönetenler birazcık ahlak sahibi dürüst insanlar olsalardı almanya,fransa seviyesinde bir ülke olurduk.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa