Ne Mutlu Türküm Diyene

7 Ekim 2010 Perşembe


Mimlendim Vol.10 - İki mim bir arada

Epey bir zaman önce cellyy beni mimlemişti sonra yaparım demiştim bir türlü fırsat olmamıştı üzerine Baş Harfi Ğ'de mimleyince beni ikisinide aradan çıkartayım dedim :)

Keman

İlk mim cellyy'e ait:mim konusu herhangi bir günde sevgilinizin yada olacak sevgilinizin size yapmasını istediğin sürprizi yazmak.. ama ben bu mim'i yapmak istediğim süpriz olarak yazacağım Erkek tarafı olduğumuzdan süpriz yapmak bana yakışır öyle anlaşmıştık kendisiyle.Baştan paşa paşa anlaşalım öyle süper romantik bir erkek değilimdir sonra ne kütük bi elemanmış bu demeyin.Biraz klasik olabilir.

Büyük ihtimalle 1.yıldönümüzde yapardım bu süprizi önce bir limuzinle kapısına giderdim ama gelmeden önce hemen hazırlan 5 dakikaya kapıda ol derdim ne de olsa süpriz değil mi o kapıda beklerken limuzini önünde durdurur elimde güllerle onu alırdım.Sonra daha önce rezervasyon yaptırdığım çok hoş bir manzarası olan güzel bir restoranda romantik bir akşam yemeği yerdik.Tam yemeğin ortasında keman içeri gelir en sevdiğimiz şarkıları çalardı.Bu sırada cebimden daha önce aldığım üzerinde 1.yılımıza dair birkaç kelime yazan pahalı olmayan ama çok sevimli kolye'yi boynuna takar ve hediyesini vermiş olurdum.Romantik gecenin içine limon suyu sıkmadan evine bırakırdım.

Ohh rahatladım :) yazarken bile feci kasıldım be bu romantik süpriz işi bana göre değil galiba

Misket

İkinci mim Baş Harfi Ğ'den geliyor.Çocukluk anılarımızdan birini anlatıcaz.Gerçi benimki anı değil anılar silsilesi kategorisine giriyor birkaç anı birarada

Yaşı 30 civarı olanlar bilirler bir zamanlar mahallelerde çocuklar aralarında misket oynarlardı.İşte o zamanlar sürekli yaşadığımız garip bir durum haline gelmiş anımızı anlatayım.Hep birlikte misket oynardık ismini yazmıyayım tesadüf ederde görürse ayıp olmasın dombili bir arkadaş vardı sürekli yenilirdi.Yenildikten sonra sinirlenir eve giderdi onun arkasından bu dombilinin bizden takriben 10 misli büyük olan ultradombili bakıcısı olan kız gelirdi.Bende oynayacağım diye oyunumuza girerdi.Küçücük çocuğuz gıkımızı çıkartamazdık.Sürekli yaptığı gibi hile yapar dombilinin kaybettiği misketlerin 2 katını bizden zorla söke söke geri kazanır giderdi.Tabi 2-3 sefer yaşadıktan sonra akıllandık haliyle dombiliyi yendikten sonra ultradombili gelmeden hepimiz kaçardık :)))

Mimlerimiz bu kadar birdahaki mimde görüşmek üzere hoşçakalın...

11 Yorumgaçlı Okurcan:

Anken Stein ©8ex-en8 on 7 Ekim 2010 16:12 dedi ki...

dombiliyi dövmek istiyor musun şuan karşında olsa :)

Unknown on 7 Ekim 2010 16:26 dedi ki...

olm yazının arka sayfa rengini siyah yap gözümü alıyor okumakta güçlük çekyorum.haa birde sigara seven biri olarak bir daha ki postumda sigaranın yararlarını anlatağim haberin olsun.

cemo on 7 Ekim 2010 17:05 dedi ki...

8ex-en8 niye döveyim ya kızcağız baktığı çocuk için yapıyodu özellikle bi gıcığım yok yani emekçiye saygımız sonsuz :)

HÜSEYİN USTA ustam bloğuna baktım sigarayla ilgili yazını bekliyorum :) Ama siyah arkaplanda beyaz font kullanınca daha çok göz alıyor haberin olsun

KELEBEK on 7 Ekim 2010 23:50 dedi ki...

hemşerim sende para bol galiba lumizinler ,yatlar, katlar,kemanlar ....hiç etkileyci değil :D elinde bir demet papatya iki simitle bir süpriz sabah kahfaltısı bundan daha etkili olucaktır emin ol cemo :)

ESRİK on 8 Ekim 2010 01:23 dedi ki...

Dombili ile hiç oynamasanız da dombili cezalandırılmış olsa olmaz mıydı?

cemo on 8 Ekim 2010 07:01 dedi ki...

KELEBEK bak ben baştan dedim süpriz işini beceremem diye :))) Para ne gezer bazarda olmasada yaratırız gerekince kafaya koyduktan sonra..Ah keşke bütün kızlar senin gibi olsa dediğini yapsam hatunların %99'u o çiçeği bana yedirir 2 simidide küpe yapar dönmemek üzere giderler.

ESRİK olmuyo işte aynı mahallenin çocuğusun 1-2 sefer hayır desn 3.de diyemiyosun

Adsız dedi ki...

amanın sen beni mimlemiştin, ama ben hala yapamadım :SSS aklımda ama yazıcam. hep araya bir şey giriyor ve kalıyor gerçi ama bu defa yazıcam.

benim de abim oynardı misket, ben de onlara katılmak isterdim ama almazlardı beni aralarına... Romantik olaya gelince bence güzel ama masraflı bir sürpriz bence. :)

cemo on 9 Ekim 2010 14:12 dedi ki...

Tamam zennubecim acelesi yok :))) Yaparsın bi ara.E süpriz yaptınmı bi sefer yapcan tam yapcan

celly on 11 Ekim 2010 07:18 dedi ki...

Yuppi yapmisin mimi :)

cemo on 11 Ekim 2010 07:50 dedi ki...

Sana söz verdim yaptım cellyy'cim bizde söz ağızdan 1 sefer çıkar :)

celly on 11 Ekim 2010 09:10 dedi ki...

Bilirim bilirim sen sozunu verdin mi tutarsin :)

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa