Ne Mutlu Türküm Diyene

16 Ekim 2010 Cumartesi


Antalya'da Yağmur ve ben

Yağmur
Pek çok insan yağmurlu havaları sever hele romantikleri,aşıkları çılgına çevirir gökyüzünün bizlere sunduğu nimet.Tabi benim gibi hafif depresif bir melankolikseniz iş değişir normal zamanlarda bile stabil olmayan ruh haliniz tarumar olur duygularınız birbirine girer ve çarşı karışır.Uyandığımda gri bir hava ile karşılaşmak kadar nefret ettim bişey yok hele hele birde yağmur yağıyorsa değmeyin benim kederime.Bakkala çıkıp en iyi ve sadık dostum sigaramı bile alasım gelmedi içimden.Gerçi rahmetli Tanju Okan'ın dediği gibi param olmasa oda yanımda olmazdı diğer feyk dostlarım gibi ama neyde mevzumuz bu değil.

Zorlada olsa attım kendimi dışarı Antalya'nın yağmurdan sonra bir türlü kokmayı başaramayan suni topraklarında yürüdüm ama nafile tat vermedi.Eve döner dönmez en iyisinden bir banyo yaptım kendime gelmek için suyun altında geçirdiğim yarım saat biraz toparlanmamı sağladı.Çıkar çıkmaz çay sigara ikilisiyle kendime güzelce ziyafet çekmek amacıyla mutfağa seyirttim.Aman allahım ne göreyim anacığım o usta elleriyle mercimek köftesi yapıvermiş benide unutmamış bir kenara benim payımıda ayırmış.Hemen ufak br operasyonla köftelerin hakkından geldim çok dayanamadı keratalar,benim işkembe kılıklı savaş makinasının Blitzkrieg'ine karşı çaresiz kaldılar.Üzerine çay ve sigaramla birde cila çektim ki oy oy oy.Tabi bu kadar keyfin üzerine bir bokluk çıkmasa şaşardım internete bağlandım kağnı hızında.Bloğu açmak bile kabus.Neyse aklıma getirmeyeyim ki keyfim daha fazla kaçmasın.

Şimdi biraz daha iyiyim ama akşama kadar ne olur ne biter halim nice olur kestiremiyorum.Kalın sağlıcakla bol mercimek köfteli günler.

9 Yorumgaçlı Okurcan:

Mia Wallace on 16 Ekim 2010 08:44 dedi ki...

Antalya'da yağmur mu.. Daha 1 ay önce orda denize giriyordum garip oldum şimdi:)

cemo on 16 Ekim 2010 08:52 dedi ki...

Yağıyo valla :(((

Beyaz Piyon on 16 Ekim 2010 16:24 dedi ki...

Sende aynı benim gibisin. Yağmurlu havalarla aramızda ayrı bir bağ olması, depresif melankolik olmak, sigarayı sadık dost belleme, çay sigara keyfi.. Bunlar benim kendimi bulduğum noktalar. He bir de mercimek köftesine bayılırım! Canım çekti :))

cemo on 16 Ekim 2010 17:20 dedi ki...

Mockingbird bize uğra biraz daha mercimek köftesi var :)

Adsız dedi ki...

Yazıyla alakalı değil ama ..
Aman neyse mimlendin haberin ola :/

Adsız dedi ki...

yaz yağmuru güzeldir ama onun dışındakileri ben de hiç sevmem...

cemo on 17 Ekim 2010 13:00 dedi ki...

Baş Harfi Ğ haberim var miminden ama henüz yeterince tanımıyorum seni, yaparsam çok gudik olur kenara not aldım bir süre sonra yapıcam ama :)

Zennube aynen kuzum hemencik yağıcak ve ardından güneşin tatlı sıcağıyla arkasında bişey kalmayacak gerisi boğuyor beni

DOZ BUYUCUSU on 18 Ekim 2010 03:55 dedi ki...

Böyle yazılarını çok seviyorum.ruh halini anlatan,sevdiklerinden,sevmediklerinden bahsettiğin yazılarını yani...

cemo on 18 Ekim 2010 07:47 dedi ki...

Teşekkürler doz hallendikçe yazmaya çalışıyorum.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa