Ne Mutlu Türküm Diyene

5 Eylül 2010 Pazar


Cani kaynayan güzide memleketim

Aykut AlıcıHesapta hoşgörüsü bol,farklılıklara izin veren bir toplum yapımız var.Tamamen yalan.Öyle olsaydı bu gün Aykut Alıcı aramızda olurdu.Sırf kendilerinden farklı diye bir grup tarafından aşşağılanmaz, dövülmez, sonrada bıçaklanıp öldürülmezdi.Daha önce aynı tipler tarafından yine kovalanmış ve polise sığınmış üstelik.19 yaşında gencecik bir üniversite öğrencisinden ne istediniz be şerefsizler nasıl bir hayvanlıktır bu? Ne zararı vardı size? Apaçi gibi giyinen, saç baş yapan insanlardan hoşlanmam özenti gelirler bana ama bu onları dövme,öldürme hakkı verir mi?

Üzülüyorum okudukça haberleri,toplumlar gün geçtikçe iler doğru giderken ne yazıktır ki biz bağnazlaşıyoruz,vandallaşıyoruz,canileşiyoruz.

Diliyorum ki bir gün kimse kimseyi sırf giyinişi, yaşayışı,düşünceleri tarafından aşşağılamasın ve eziyet etmesin.

6 Yorumgaçlı Okurcan:

Tatsız Çilek on 5 Eylül 2010 17:03 dedi ki...

katılmamak elde değil,düşünce farklılıkları,kültür farklılıkları... Bunlar bi yaşam tarzıyken bizi nerdeyse bölmeye yetecek bi güç haline geldi.. Ama neden? bunu böyle yansıtanlar yüzünden..

cemo on 5 Eylül 2010 17:15 dedi ki...

Bence birazda bizim hazımsızlığımızdan bir türlü fikren çağdaşlaşamamamızdan kaynaklanıyor.

Adsız dedi ki...

çocuğun tipinde de öyle apayrı bir uçararı kaçarı bir şey yok ki. Yeni nesil genç işte. Ayrıca olsa ne olacak? İşte bu soru kısmında her geçen gün yobazlaşan halkımız kelimenin tam anlamıyla zıçıyor. Katil olduk çıktık hepimiz.

cemo on 6 Eylül 2010 07:19 dedi ki...

Maalesef en ufak şeyde elimizi kana bulamaktan çekinmeyen insanlar haline geldik.

mihrace on 6 Eylül 2010 16:46 dedi ki...

kendini polat alemdar zanneden, kendisi karaktersiz yetiştiğinden tvde gördüğü bir dizi karakterini kendine rol model seçen bi grup saçma genç tarafından öldürüldü çocuk. şimdi o çocuğu öldürdükten sonra hayat öylece devam edicek gibi geldi onlara, tıpkı dizideki gibi. ama gerçek hayat öyle bişey değil işte. acaba farkedebildilerdi yaptıkları saçmalığın ciddiyetini.

cemo on 6 Eylül 2010 17:08 dedi ki...

İş işten geçmiş farketseler ne değişir?

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa