Ne Mutlu Türküm Diyene

3 Ocak 2010 Pazar


En Büyük Yumruk (1983)

Prodüktör Cüneyt Arkın takdim eder En Büyük Yumruk (1983) :)) Youtube'da gezerken rasgeldim bloğa koymazsam olmazdı izleyin kopun.Sinemamızın bu günkü halinden şikayet edenlere,yeni filmleri beğenmeyenlere ilaç gibi gelecektir eminim....

4 Yorumgaçlı Okurcan:

Adsız dedi ki...

hehhh bi de bi ödülün varrrr bennnnde bi ara goz ativer ;)

kissses .)

cemo on 4 Ocak 2010 06:45 dedi ki...

Baktım,gördüm,sigara yaktım.

Adsız dedi ki...

sinemanın dünü ve bugününde ne aynı ki kalitenin aynı olmasını bekliyorsunuz? o dönem harcanan parayla bugün harcanan para aynı mı? rambo bir mermiyle 3 kişi öldürünce sorun yok, jackie chan bi' tekmede 2 kişi indirince sorun yok cünety arkın'a gelince mi sorun var?

cemo on 4 Ocak 2010 12:18 dedi ki...

O dönemde de yapılan çok kaliteli filmler var güzel film yapmak paraya değil emeğe bakar sağdan solda çalma çırpma monte sahneler yerine daha ölçülü daha naif film yapmak kötü film yapmak değildir.Burada fragmanını verdiğim filmde dikkatinizi çektiyse motorsikletle kovalama sahnesi başka bir yapımdan direk filme monte edilmiş kesip biçme yöntemiyle bu şekilde film yapacaksan hiç yapmayacaksın ki rezil kepaze olmayasın.

Selvi boylum al yazmalım vs gibi o dönemde büyük mali kaynaklar harcanmadan yapılmış bu gün bile beğenilerek izlenen yapıtlar varken söylediğiniz sözler yersiz olmuş.

Haklısın rambo bir mermiyle 3 kişiyi öldürüyor ama o 3 kişi aynı hizada,jakie chan bir tekmede 2 kişi deviriyor ancak bunu tekniğine uygun yapıyor.Cüneyt arkın gibi alakasız bir yere attığı okla 8 bizanslıyı öldürmüyor.Mesele burada zaten inandırıcı olmakta.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa