Ne Mutlu Türküm Diyene

5 Eylül 2011 Pazartesi


oolum sayıylamı verdiler lan sizi bana

Sormayın okurcanlar pek fenalardayım bu ara depresyona girdim ha giricem sebebini merak eden aceleci arkadaşları birkaç satır aşşağıya davet ediyorum.

Önümüzdeki takriben 1 ay içinde 3 arkadaşım evleniyor hele biri 2.sefer evlenecek ben napayım nerelere gideyim.Çok şükür bizimkilerin biri hariç diğerlerinden haberi yok olsa yandığımın resmidir.

Şimdi bile başımda yeterince dert var iş güç konularında hele birde evlilikte gündeme girerse ohoo.Hali hazırda hemen hemen her hafta kız arkadaş muhabbetleri dönmekte var mı varsa getir tanışalım vs vs ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.

O değil birkaç sene sonra tohuma kaçıcam [pedere göre kaçtım bile :)] sinir stresten kafamda kalan 3 telden ortadaki ha düştü ha düşecek kıvama geldi.Böyle giderse 3 vakte kadar tarama engelli bir birey olarak Tarama Engelliler Vakfını da kurarım.

İş güç nanay olunca istesende diğer konuları ertelemek zorunda kalıyorsun herşey parayla dönüyor e erkişi de sabit bir düzen oturtamamış olursa (bencileyin) eyvah eyvah

Ya bilader benim arkadaşlarda da var sakatlık la kardeşim hepiniz ayn dönemi mi buldunuz evlenecek.Az aralık koyar insan 1-2 ay kadar girdiniz dip dibe

Off Allahım off ne zaman bitecek bu çilem.

5 Yorumgaçlı Okurcan:

Ecehan on 5 Eylül 2011 23:57 dedi ki...

;-) bereket altın ucuzluyor :-)

ilke demir dedi ki...

ben bu aylar çiftleşme ayı diyorum. sorma aynı dertten müzdaribiz benim hem zaman kaygım hem kıyafet sorunum var birde altlarına ayakkabı problemim tabi dayım evleniyo ayın 19 unda ankarada ekimdede ikinci bir düğün antalyada ondan sonra çok yakın bir abimin düğünü daha var arkasından kendi ablam kasımda evleniyor :) oooooo :) anlıycağın benimde başım dertte bu çileşim tahminen şubat ayına doğru biter :D

cemo on 6 Eylül 2011 07:58 dedi ki...

@Ecehan ucuzlasa neye yarar almış başını gitmiş :)

@hemşo angaraya geliyosun yani :)) bu sefer bi kahve içmeye beklerim kaçmak yok :D Hatunların işi daha zor valla her düğüne farklı giy tak takıştır ohh erkek olmak gibisi yok bütün düğünlere aynı takımı giysen kimse çakmaz :)))

ilke on 9 Eylül 2011 00:01 dedi ki...

bak seni teselli eden bir yan var hiç değilse :)

cemo on 9 Eylül 2011 08:01 dedi ki...

Aman ne büyük teselli hemşom sorma gitsin :)))

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa