Ne Mutlu Türküm Diyene

4 Mayıs 2011 Çarşamba


Özgür Türkiye'ye elveda 22 Ağustos 2011

internet
BTK yetkilileri "Allahuekber" nidalarıyla internetimizi kesecekler internetin özgür olacağı son gün 21 Ağustos o güne kadar tadını çıkartın :) Bu tarihten sonra DNS ayarları ile oynamak ve filitreyi aşmak suç sayılacakmış.Henüz cezası belli değil kısacası başımıza ne gelecek orası meçhul :) "Müstehcen" kategorisine giren tüm siteler engellenecek tabi bu "müstehcen" gibi kişiye göre değişen muğlak ifade ve geçenlerde piyasaya çıkan yasaklı kelimeleri içeren domainlerin yasaklanması biraraya gelince çin'den beter bir sansür geleceği garanti.

Durmak yok, uyumaya devam. İnternetimizde güvenli olacak hamdolsun, vesselam. :)

7 Yorumgaçlı Okurcan:

KELEBEK on 5 Mayıs 2011 00:18 dedi ki...

ya ben seni çok seviyorum cemo :) güzel bir dille hem eleştiri yapıp hemde bizi güldürmeyi başarıyosun. Bu acı olaya senin sayende güldüm :) bir an beni teğet geçti sağol :)

cemo on 5 Mayıs 2011 07:30 dedi ki...

Ah benim minik kelebeğim ah keşke bir an için bile teğet geçebilse maalesef ağustos 21 den sonra tam ortadan delip geçecek :) Güldüğüme bakma acı bir tebessüm bu

Adsız dedi ki...

Bundan sonra yalnızca başımızdakilerin istediği ve dilediği sitelere girebileceğiz. Ne mutlu bize(!) Padişahım çok yaşa(!) aaa özür dilerim, saltanat kalmıştı dimi? Size selam olsun demokratik ve bağımsız ülkemin hür insanları(!)

KELEBEK on 5 Mayıs 2011 12:26 dedi ki...

:((

cemo on 5 Mayıs 2011 13:28 dedi ki...

Aynen öyle olacak yeşiL'cim maalesef ne kadar izin verirlerse o kadar özgür olabileceğiz.

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare on 7 Mayıs 2011 00:40 dedi ki...

Ben güvercin beslemeye başladım şimdiden tedbir olaraktan, blog yazılarımı takıcam ayaklarına salıcam hepinize tek tek :)

cemo on 7 Mayıs 2011 08:12 dedi ki...

KKAPF aslında güzel fikir :) Alıştırana kadar zorluk çekersin sonra alıştımı süper :)

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa