Ne Mutlu Türküm Diyene

21 Mart 2011 Pazartesi


Aref Ghafouri in midir,cin midir?

Aref Ghafouri
Sanal alem'in son trendi Aref Ghafouri.Yeteneksizsiniz yarışmasında yıldızı parlayan bu arkadaş üzerine yapılan haberlerde yorum patlaması yaşanıyor kimi aref'in gerçekten güçleri olduğuna inanıyor kimi de hilelerini açıklamaya çalışıyor aslında neresinden bakarsanız komik bir durum.Adı üzerinde ilizyon gösterisi neden bu kadar cebelleşiyorlar bu konuda çok anlamsız.Bırakın çocukcağız gösterisini sahneye koysun numaralarını yapsın sizde kurulun koltuğunuza izleyin tadını çıkartın arkasında ne var boş yere de aramayın aref'in yaptığı numaraların piri Chris Angel'dir youtube'a bakın neler yaptığını görünce aklınız duracak eminim.

Sıkı durun gerçeği açıklıyorum yaptıklarının hepsi numara ve arkasında düzenekler var n'oldu üzüldünüz mü :) Yahu o gösteriyi düzeneksiz,hilesiz yapabiliyor olsaydı ne işi var Yeteneksizsiniz yarışmasında adam çıkar mesihliğini ilan ederdi :) 21.yüzyılda yaşadığımızın idrakine varamayanlar var bazılarının biyolojik saati 12.yüzyılda takılı kalmış ne yazık.Çocuk o kadar acemice ve tutuk davranmasına kimi zaman numarasını açık etmesine rağmen sihir zanneden insanların mevcudiyeti enteresan :)

İlizyon gösterilerini izlerken aklınızda şu ünlü söz bulunsun "Ne sihirdir ne keramet el çabukluğu marifet"gerisi laf-u güzaf

8 Yorumgaçlı Okurcan:

Tjaala on 22 Mart 2011 04:43 dedi ki...

hi hi

SirEvo on 22 Mart 2011 11:03 dedi ki...

Özel yetenekleri var evet, milleti iyi kandırıyor. Millet de mal gibi kanıyor işte. Acun dahil o gösterilere. Takılıyorlar kendi aralarında.

cemo on 22 Mart 2011 15:02 dedi ki...

Evo dostum zaten amaç manipüle etmek kandırmak :) olayın özü bu.Acunda sahici görünsün diye inanmış gibi yapıyor

Adsız dedi ki...

Her şeyi 1. izleyici yaptı. Masaya ilk o oturdu. Kartı o çekti. Yüzüklü kolyeyi diğer yarışmacıya o verdi. Aref'in nabzını o ölçtü. Bir de nedense tv'ye çıkmak için kendini sahneye atan bir insan neden kameralara sırtını dönerek oturur bunu da anlamış değilim :D

cemo on 23 Mart 2011 14:22 dedi ki...

yeşiL'cim zaten olay o hatunda ne yapsın amacı meşhu olmak değil ki gösteriye yardımcı olmak :D

Adsız dedi ki...

ben de bunu anlatmaya çalışmış idim :)

cemo on 23 Mart 2011 14:43 dedi ki...

Demek ki anlamışız :D

Adsız dedi ki...

Buna sevindim :D

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa