Ne Mutlu Türküm Diyene

1 Aralık 2011 Perşembe


Nasıl rezil olunur

Kerâmeti kendinden menkul ünlü magazin figürlerimizden esra ceyda ersoy kardeşler nam-ı diğer cicişler sonunda rezilliğin dibine vurmuşlar.Bundan ötesi ne olur bilemem ama ilgi çekmek için neden bu kadar uğraşılır anlamadım anlayamayacağımda ömrümün sonuna kadar.Açık saçık fotoğrafların ardından şimdide erotik sayılabilecek video çekmişler yılbaşı için noel anne kıyafetleri ve kırmızı iç çamaşırlarıyla dans edip hoplayıp zıplıyorlar.



"Evinizde çocuklar youtube'un karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşınızda videolara çıkan esralar , ceydalar, hilal cebeciler... Birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar. O çocuk aklından geçiriyor: Benim de bir esram,ceydam olsa. Benim de bir Hilal Cebecim olsa diyor. Anne bana niye almıyorsunuz diyor. Biz de niye yok diyor."


Önce Hilal Cebeci zıvanadan çıktı birbirinden erotik saçma sapan fotoğraflarla takipçi sayısını ve konuşulurluğunu arttırdı basında daha çok yeraldı.Haliyle piyasası genişledi ekstralardan falan güzel para kırdı.Bu açıdan bakarsan "sex sells" stratejisi işe yaradı.

Peki bu cicişler ne iş yapıyor arkadaş hala çözemedim.Şarkıcı desen değiller dansçı desen değiller ekstralara gidemeyeceklerine göre çektikleri onca ilgi neye yarayacak? Twitter'de kazandıkları takipçi sayısı artışından başka?

Bundan yıllar sonra olur da evlenip barklanırlarsa ne olacak çoluk çocukları bu fotoğraf ve videolara ulaştığında hiç mi utanmayacaklar şimdi yaptıklarından ya peki o sabilerin durumu ne olacak

Ha eğer niyetleri zengin abazaları paralarını sömürmek amacıyla kafalamaksa yayınladıkları erotik fotoğraflar pek işlerine yaramaz zira fotoğraflarda sebeplenecek olan sadece yurdumun abazan ergenlerinden başka kimse olmayacak.

Allah Akıl fikir versin ne diyeyim.

4 Yorumgaçlı Okurcan:

Mia Wallace on 1 Aralık 2011 16:24 dedi ki...

yok artık inanmıyorum ya resmen rezalet.
-bi de şarkının sözlerini ezbeleseler iyiydi-
:)

cemo on 1 Aralık 2011 16:30 dedi ki...

Ya süper zekaya sahipler bizle maytap geçiyolar hemde en ağırından ya da süzme akılsız :D

Adsız dedi ki...

Çok üzülerekten bu tarz dikkat çekip bedenle para kazana insanlar zavallı insanlar. Ancak belki siz bu yazınızla ben bu yorumumla bile onlara destek veriyoruz diye düşünüyorum. Rayting kolay dışarda soyun herkes sana baksın, bu başarı değil ki?. Ama yinede bu yazıyla neler olabilecek kimlerin günahına girilecek çok güzel açıklamışsınız
BLOG FARKLI BAKIŞ

cemo on 2 Aralık 2011 07:08 dedi ki...

Maalesef haklısınız son dönemlerde işin kolayını buldular, 3-5 yarıçıplak poz verip milletin ağzına sakız olmak eskiden çok ayıplanan birşeyken şimdi şöhret basamaklarında ilerlemenin gündemde kalmanın anahtarı oldu.

Günü kurtarmak biraz para kazanmak adına kendi geleceklerini ayrıca çocuklarının istikbalini harcadıklarının farkında bile değiller.

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa