Ne Mutlu Türküm Diyene

4 Şubat 2011 Cuma


Rahmetliyi nasıl bilirdiniz.

Defne Joy FosterBizim insanlarımız hakikaten bir tuhaf milleti yargılamaya bayılırlar lakin aynada kendilerine hiç bakmazlar.Defne Joy Foster rahmetli oldu arkasından o kadar çok atıp tutan oldu ki artık sabrın sonuna geldim bende bişeyler yazayım istedim ne yapayım.Vay efendim evli ve çocuklu bir bayanın gece gezmelerinde ne işi varmış, elin herifinin evinde ne geziyomuş,ahlaksızlıkmış da bilmemne yahu bilader - bacı sanane ? Sana batan ne anlayamadım her koyun kendi bacağından asılır öbür tarafta vereceği bi hesabı varsa o verecek sana ne oluyor? onun günahlar yüzünden sen de cehennemde yanmıyacaksın ya ne diye çemkiriyosun ardından? Hemde bunu yapanların pek çoğu "dindar" kimseler tırnak içinde "dindar" zira bu atların dinle diyanetle alakası yok şeklen dindar kimseler öyle olmasa peygamberimizin "Ölülerinizi hayırla yâd edin.” ve “Ölülerinizin iyi amellerini anın, kötülüklerini zikretmeyin" sözlerini tutarlar "Allah rehmet eylesin günahlarını affetsin onu bağışlasın" der geçerler ama nerde...

Bu tiplerden birisi ismini zikretmekten dahi ikrah ettiğim bir paçavranın yazarı.Adam yazı yazmamış resmen kusmuş içindeki tüm necaseti ama aynı bünye kendi yazdığı paçavradaki sübyancı için gıkını çıkartamamış o zaman biri karşına çıkar bu ne pehriz bu ne lahana turşusu demez mi? Sen kendi insanına bi bak bakalım daha ne sübyancılar, daha ne ensestler, daha ne sapıklar var ama onlara gelince sesinizi çıkartamazsınız değil mi? Allah muhafaza ya bi hocanın-şeyhin, akrabası-yakını falan çıkarsa başınıza neler gelir alimallah öyle değil mi? Sizin insanlıkla bir bağlantınız yok.Şu dünyada başarabileceğiniz tek şey gerçek aydınları bir otelde kıstırıp yakmak...Aldığınız her nefes insanlığa bir küfür.

Bıktım bu ikiyüzlü ahlak bekçilerinden...

Birde Hıncal Uluç var ki ne desem bilemedim yaşına ve kariyerine saygım büyük kendimi bildim bileli köşesini okur ve takip ederim.Malum köşe yazısını büyük bir talihsizlik olarak nitelendiriyorum okuyunca gerçekten çok üzüldüm.Hıncal Uluç'a aynaya bakmasını tavsiye diyorum ne olur birazcık empati.Yoksa gazetesi malum çevrelerin eline geçtiğinden dolayı kendi görüşleri de bu yönde bir değişim mi gösterdi açıkçası merak ediyorum.

Ya sabır...

4 Yorumgaçlı Okurcan:

Şamil Çil on 5 Şubat 2011 10:02 dedi ki...

Bu konu fazla dillendirlmemeli bence. Ailesi açısından zor bir durum oluyordur diye tahmin ediyorum.

Orospu Kırmızı on 5 Şubat 2011 15:04 dedi ki...

hıncal uluç kısmına katılıyorum. o yazıyı yazmamış olsaydı keşke. dinime küfreden... diye başladım okuduğum anda. bir de onu haklı bulmalarına sebep olacak türden yazmış yazıyı, yandaş mı arıyordu neydi artık..

cemo on 5 Şubat 2011 15:22 dedi ki...

kayyo insan böylesi enteresan bir konu üzerine yazmadan da edemiyor hele bir meftanın ardından yapılan terbiyesizlikler üzerine yazmamak o meftaya ayıp olur kanısındayım.

Beyaz Ayı Hıncal Uluç'un ne yapmaya çalıştığını bende çözemedim enteresan hele hele ece gürselle olan muhabbetlerinden sonra bu topluma ahlaki açıdan ders verebilcek son insanlardan birisi kanımca :)

Adsız dedi ki...

hıncaldan hıncımı alamadım :S terbiyesiz, ahlaksız herif diyorum yaşının adamı olamadığı için saygı maygı göstermiyorum kendisine haketmiyor çünkü.
herkes istediği gibi yaşar kime ne bize ne lan :)

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa