Ne Mutlu Türküm Diyene

16 Kasım 2013 Cumartesi


Anne ben müptezel oldum

midye_dolma
Midye dolma

Maalesef a dostlar bu günlerde çok fena midye dolma müptezeli oldum iki gün yemesem üçüncü gün etrafta midye dolmalar görmeye başlıyorum :/ 

Ne yapayım yemesi çok zevkli lezzetine de doyum olmuyor üstelik yanında bira da süper gidiyor akıyor valla nazarımda ayrılmaz ikili oldular desem yeridir. İnsanın yedikçe yiyesi geliyor enteresan olan ha birinci ha ellinci (mide fesadı geçirmezseniz eğer) olsun aynı zevki yaşatması. Kriziniz tuttumu gecenin bir vakti hiç üşenmez çıkar sokak sokak ararsınız o kadar fena. Kapınıza kadar getiren bir yer bulmuşsanız eğer oy oy oy hayat size güzel demektir abonesi olursunuz aynı bizim gibi :)

Yanınızda eküriniz ve tatlı bir muhabbet varsa aman sabahlar olmasın. Benden size tavsiye eğer midye alacaksanız irilerini değil ufaklarını tercih edin daha lezzetli oluyorlar...

2 Yorumgaçlı Okurcan:

mm on 17 Kasım 2013 05:51 dedi ki...

Çok ama çok içtiğim gecenin son demlerini midye dolma ile kapatmaya bayılıyorum. O zaman tadı daha da bir güzelleşiyor. Ama her daim lezzetli! :) Önünden geçip tezgaha atlamadığım ender bulunur.:)

Bir de bahçeli de bi kokoreççi var orada ki midye dolmalarını daha çok seviyorum nedense.:) İri iri böyle bol limon da sıkıyorlar. Oh mis.

cemo on 20 Kasım 2013 06:33 dedi ki...

Ne zaman geceyi midyeyle sonlandırmaya kalksam önümdeki midyeler bitmeden o gece bitmiyor melocum. Her tezgahta güzel olmuyor kimi kumlu çıkıyor illet oluyorum bizim buralarda bi yer keşfettik eve yolluyorlar gece 10-11'e kadar midye kokoreç falan bulunuyor :)

Niyeyse deniz ürünlerinde limonu pek sevmiyorum ben ne balıkta ne midyede sanki tadını bozuyormuş hissine kapılıyorum!!!

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa