Ne Mutlu Türküm Diyene

26 Aralık 2011 Pazartesi


Kadınlar acımasızdır.

ersin korkut-gülfer sarıgül
Evet sevgili okurcan maalesef acı ve gerçektir bu,aslında genellememek lazım lakin kadınlar bazen cidden hitlerden daha acımasızdır.Gerçi birazda karakter meselesi ama yaşadıklarımla birleştirdiğimde maalesef bu sonuç bariz bir şekilde çıkıyor.Zorda kaldıkları zaman yanındakini anında satma,ezme huyundan bir türlü vazgeçemiyorlar.

Söz konusu ettiğim olay dün internet üzerinden gazetelerde gezinirken gördüğüm bir haber hemen hemen hepimiz Ersin Korkut'u tanıyoruz kimimiz komik bulur kimimiz bulmaz ben komik ve sevimli bulanlardanım.

Gülfer Sarıgül namlı bir arkadaşı varmış (sanırım artık böyle bir arkadaşlık olmayacak) ilk defa duyuyorum ve bu bayan Engin Akyürek namlı bir oyuncunun ex sevgilisiymiş.İş bu arkadaşın magazin servislerinde Ersin Korkut'la fotoğrafları çıkıp akabinde magazinciler tarafından sevgililer muhabbeti yapılınca hanfendi köpürmüş.

Sarfettiği cümleleri okuyunca insanlığımdan utandım bi an;

Varan-1"Ersin'i severiz, arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım, maskot gibi bizi eğlendirir." (Şebek mi lan bu çocuk? ne demek bir yemek ısmarlarım maskot gibi bizi eğlendirir aklıma izlediğim bir türk filmindeki "oyna oyna eğlendir bizi" repliği geldi)

Varan-2"Ersin'le sevgili olmaktansa kendimi boğaz köprüsünden aşağıya atarım." (Arkadaş olmakta bir beis görmemişsin ama, boğaz köprüsünü boşver galata köprüsünden veya viyadükten falan at kendini)

Varan-3"Benim sevgilimde oyuncu gayet yanıma yakışan Türkiye'nin en yakışıklı adamları arasındaydı. Haberi gördükten sonra beni aradı.O bile habere çok alınmış,'Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın' dedi. Kendisini haklıda buluyorum. Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey" (Valla kusura bakmasın engin'de siz Ersin'e bile yakışmıyorsunuz bu sözlerle)


Maşallah şu egoya, şu kibre, şu kendini dev aynasında görmelere bir bakın.İnsan arkadaş kategorisiyle nitelendirdiği birine bu yakıştırmaları yapar mı ? Bir yerlere oturup bişeyer yemiş içmişsiniz iki satır sohbet etmişsiniz hatta fotoğraflar çektirmişsiniz sonra kalkıp Ersin Korkut'a böylesi aşşağılayıcı sözleri söylemek nasıl bir karakterin eseridir.

Yeter artık anlayın dünya sizin etrafınızda dönmüyor.Kimse kimseye köpek ya da şebek muamelesi yapamaz.

Tamam çocuk yakışıklı değil hatta çok çirkin bile olabilir ama bu kimseye onu aşşağılama hakkı vermez.Şahsen ben Ersin Korkut'un yerinde olsam çok ağır bir tazminat davası açarım hanfendiye.Birde hanfendi gerçekten çok âlâ bir güzel olsa içim gam yemeyecek vasat üzeri sıradan biri bana pek çekici gelmedi hatta bu haberden sonra çok çok itici geldiğini söyleyebilirim.

Açıklama yapacaksan da sadece arkadaşız aramızda öyle bir ilişki yok demek neden bu kadar zor acaba? Yoksa bu gündeme gelmek için hanfendi tarafından planlanmış bir oyun olmasın sakın :) Ben şu Ersin'e iki giydireyim medyada yer bulurum nasıl olsa demiş olabilir valla bana öyle geldi işin aslı nedir bilemiycem.

Bu vukuat üzerine tepki çekince de twitter'dan kendini mağdur gösterme,Ersin Korkut'u karalama edebiyatı yapmaya başalmış hanfendi ne kadar komik bir suçluluk telaşesi emaresi.(Ne yazdığını merak edenler twitter'den rahatlıkla adresine ulaşabilir ve görebilirler twitlerini ben daha fazlasını yazmaya utandım yazmıyorum.)

Ersin Korkut babamın oğlu değil, iş güç bağlantım yok dolayısıyla ondan bir çıkarım da yok ama yapılan haksızlığa katlanamadım ne yapayım.

Yazık gerçekten çok yazık...

2 Yorumgaçlı Okurcan:

Adsız dedi ki...

hafiz bu konuda yapacak bir sey yok butun herkesin kendi etrafinda pervane oldugunu dusunmekten kendilerini alamadiklari icin bu sekilde yasamlarina devam ediyorlar. sonra haklarinda bir sey soyledigimizde ise sen kotu kalpli vicdansizsiz bir adamsin diyip koselerinde aglamaya cekiliyorlar.

cemo on 7 Ocak 2012 14:16 dedi ki...

Haklısın barney ne yaparsan yap hep kötü olan erkek oluyor ne hikmetse

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa