Ne Mutlu Türküm Diyene

2 Şubat 2011 Çarşamba


Talibankiye

Ucube Heykel
Gözünüz aydın sonunda "ucube" heykel için belediye meclisinden yıkım kararı çıktı.Tiz vakitte killesi urula.Yukardan aşşağıya kese kes parçalayıp başka bir yere taşınacakmış :D Tabi dinamitle patlatırlardı onlara kalsa lakin avrupanın gözü üzerlerinde üstelik "ucube" sit alanı üzerinde o yüzden ince ince kıyacaklar canım heykele.19 kabul oyuna karşılık 4 red gelmiş redlerin tamamı chp'den 11 kabul akp, 8 kabul'de mhp'den.Mhp'nin kabul oyu vermesi çok enteresan gerçi cumhurbaşkanlığı seçiminde akp'nin eline kozları veren de mhp idi anlam veremiyorum nasıl bir muhalefet anlayışıdır bu.Eğer mhp'liler red deselerdi 12 red 11 kabulle belediye meclisinden geçmezdi karar ne diyeyim yıkımın vebali onların da boynuna kaldı.Bundan sonra kimse gelipte mhp modernliği savunuyor demesin bana kusura bakmayın.Siyaseten büyük bir hata yaptılar...

Hani bir hikaye vardır kurbağayı tenceredeki kaynar suya koymaya çalışırsın kurbağa hemen zıplar kurtulur ama ılık suya koyup yavaş yavaş ısıtırsan kurbağa piştiğini anlamaz yerinde kalır.Türkiye'nin durumuda böyle biraz.Ufak ufak yavaş yavaş ısıtıyorlar suyumuzu farkına varamıyoruz(genel olarak) tabi benim gibi çıkıntılar aman dikkat edin tehlikeli işler dönüyor diyoruz da bizi kimsenin iplediği yok.

*Önce sanatın içine tükürdüler gıkınız çıkmadı

*Sonra heykelleri müstehcen diye kaldırıp yerine çaydanlık semaver diktiler ses etmediniz.

*Belediyelerinin mekanlarında içki içilmesini yasakladılar kendi tercihleri diye dokunmadınız.

*Denize girilebilen yerleri sahil yolu yapıyoruz diye kapattılar ayılmadınız.

*Belediyeler içki satan yerlere ağır baskı uyguladı hatta dayak attılar görmezden geldiniz.

*Sanat galerisine baskın yaptılar ortalığı yıktılar pıstınız

*Kanun çıkartıp içki satılmasını ve mekanların satışını zorlaştırdılar yaş sınırı 24'e çekildi hiçbirşey diyemediniz.

*Şimdi içine tükürdükleri heykelleri yıkıyorlar ne yapıyorsunuz kocaman bir hiç.

Türkiye gittikçe talibanlaşıyor farkında mısınız? Gerçi bu biraz klişe oldu Cumhuriyet gazetesininin tehlikenin farkında mısınız? uyarısından sonra ama ne yapalım.Tabi o zaman bu günki liboş aydınlar kahkahalarla gülüyordu cumhuriyet'e çok evham yapıyorsunuz abartıyorsunuz lakırdıları,maytapları gırla gidiyordu.Noldu bu güne gelince kapak oldumu adamların yaptıkları? 12 eylülle hesaplaşacağız diye yargıyı elegeçirmelerine bile destek oldunuz hani hesaplaşma? Hangi darbeci girdi içeri :) Bişey söyliyeyim mi darbeyle hesaplaşacak en son insanlar iktidardakilerdi lakin bunu görecek göz,düşünecek beyin bizim liboş aydınlarda yoktu.Onlar iktidarın nimetlerini sayıp bankalara yatırmakla meşguldüler.Bu gün yeni yeni ayılıyorlar ama heyhat tencerede yavaş yavaş ısıtılan kurbağa misali zıplayıpta tencereden çıkacak takati kalmadı hiçbirinin.

Daha bu gün akvaryumcuda bir Halk otobüsü şöförüyle konuştum adam kahvede sohbet ediyor arkadaşlarıyla kim verdi akp'ye oy diye soruyor kimse ben verdim demiyor,diyemiyor adamcağız sinirleniyor en sonunda çemkiriyor arkadaşlarına "-ulan ben vermedim sen vermedin o vermedi peki kim verdi oyları bu partiye :D"

4 Yorumgaçlı Okurcan:

Unknown on 3 Şubat 2011 00:16 dedi ki...

başbakanın bir mitinginden alıntıdır.
başbakan: bu düzen değişecek!!!!
vatandaş: düzen halinden memmun da... DÜZÜLEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK
başbakan : !!!!!!!??????

cemo on 3 Şubat 2011 08:20 dedi ki...

Düzen'de Düzülen'de hiç değişmez bu coğrafyada

Adsız dedi ki...

ıslııııııııııııııık :)

cemo on 7 Şubat 2011 07:52 dedi ki...

ıslıkkkkkkkk +1 de benden :D

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa