Ne Mutlu Türküm Diyene

29 Aralık 2010 Çarşamba


Yapraklar döküldü nihayet

Yaprak Dökümü
Yurdumun necip milletini senelerdir oylayan neclaya kimle evlenip boşanacak, leylanın başına neler gelecek, ferhunde ferhecek, şevket şevkecek mi, ali rıza bey ne zaman nalları dikecek diye beyin hücrelerini öldüren malum dizi Yaprak Dökümü nihayet sona erdi.Öğrenebildiğim kadarıyla dizi biterken ali rıza emmi imamın kayığına binmiş.Yarın öbür gün ali rıza emmi için bir ilçemizde sela verilir ve temsili cenaze namazı kılınırsa şaşırmam (daha önce bir dizi kahramanı için yaşanmış hadise)

Gözünüz aydın haftada bir gün takriben 3 saat boş vaktiniz oldu şimdiden.Bu boş vaktinizde kitap okuyun,tiyatroya gidin desem para yok (kiminde gerçekten yok kiminin sadece bahanesi) der yüzüme aval aval bakarsınız, sinema peki o da mümkün değil kitaba para ayıramayan millet sinemaya sittin sene gitmez.

Madem kültürel faaliyetlerde bulunamıyorsunuz evinizle,aile fertlerinizle,çocuklarınızla ilgilenin,televizyon yerine onların gözlerinin içine bakın dertlerini tasalarını öğrenin olmaz mı? Tabi kavga etmeden iletişebilmeyi becerebilirseniz.

10 Yorumgaçlı Okurcan:

Mia Wallace on 30 Aralık 2010 03:05 dedi ki...

kitaba hiç uygun kalmamışlar ama her ne şekilde olursa olsun bittiği için canı gönülden mutluyum artık! :)

Çınar on 30 Aralık 2010 07:40 dedi ki...

Hiç olur mu, üç saatlik boş vakit kitap okumaya ya da başkaca yararlı şeyler yapmaya ayıracak. Yaprak Dökümü'nün yerini dolduracak o nu hiçte aratmayacak bir dizi başlar derhal. Maksat, düşünmesin millet ne halde olduğunu, hem kendinin hem ülkenin...

Mutlu yıllar. Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun.

Sevgiler

cemo on 30 Aralık 2010 07:48 dedi ki...

Mia'cım sen mi benmi evdekiler kitlenip kalıyolardı tv ekranına :D

Çınar haklısın ne diyeyim :D Teşekkürler sana da mutlu yıllar :)))

Adsız dedi ki...

Bu günleri de görecek miydik :) ifrit olduğum bir dizi daha sona ermiş durumda. Ali Rıza bey öldü de kurtuldu adam ve bizi de kurtardı sonunda :)

LoLLa on 30 Aralık 2010 13:48 dedi ki...

:s ohannes bitti mi :s
nasi kacirdim yea kesin kafam iyiydi :( ne zaman bitti noldu kim öldü nejla noldu fikret bosandi mi :s
ciddiyim gulme :/

cemo on 30 Aralık 2010 13:48 dedi ki...

yeşiL gördün bak işte ne mutlu sana bana tüm dizi mağdurlarına darısı diğer ifrit eden yerli dizilerin başına :D

cemo on 30 Aralık 2010 14:09 dedi ki...

LoLLa bitti canımcım kaçırdın :D bilmiyrorum sorduklarını da alirıza emmi öldü :(

Tjaala on 30 Aralık 2010 16:12 dedi ki...

pff bi bolumunu bile izlemedim, hic anlamadim simdiye kadar da. en fazla 10 dk arka arkaya seyretmisimdir bu diziyi. bu ali riza'nin okuz okuz bakislari var, sinir oluyorum o role yaa. bole yavas, agir agir hareket eden erkekler iiyyyy. tiksinccc

Adsız dedi ki...

devlet ve şehir tiyatrolu ucuz ama sinemadan daha ucuz, gidilebilir.bir de bloglardan kaldırsak kafayı, daha faydalı olabiliriz kendimize, hı hı evet :)

cemo on 2 Ocak 2011 13:28 dedi ki...

Tjaala boşver çok şey kaçırmadın :D

Zennube aman ya kimsenin umrunda değil sinema tiyatro millet hayat kaygısından onları mı görüyor sanki bizimkide laf işte

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa