Ne Mutlu Türküm Diyene

12 Eylül 2013 Perşembe


Bu gün aslında özel bir gün

Demek isterdim ama gel gelelim diyemiyorum zira diğer günlerden ayıran tek farklılık doğduğum gün olmasından başka birşey değil. Doğum günün olduğunu bilen insanların bana diğer günlere nazaran biraz daha iyi davrandığı gerçeği dışında hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne şaşaalı kutlamalar ne kucak dolusu hediyeler aldığım olmadı ömrüm boyunca aslına bakarsanız hiç yokluğunu da çekmedim kutlama ve hediyelerin,kalabalık boğar beni.

Bir yıl daha yaş alıp bir yaş daha olgunlaştım hesapta ama bu günün dünden bir farkı yok kısacası değişen bişey yok. Orhan velinin dediği gibi yolun yarısındayım lakin geriye bakınca bir arpa boyu yol gitmediğim ortada, tığ-ı teber şah-ı merdan dımdızlak vaziyetteyim elde avuçta kayda değer bişey yok. Dengim olan vatandaşların çoğu ev bark sahibi çoluk çocuğa karışmış vaziyette ben ise hâlâ müzmin bekar, kısa vadede bu konua da bir gelişme olacağını zannetmiyorum gerçi umrumda da değil aslına bakarsanız, yıldım yıldırdılar.

Aman neyse bir doğum günü çocuğu olarak mutlu olmam gerekiyordu öyle deği mi kafanızı daha fazla şişirmeden en güzel dilekleriniz gerçek olsun diyorum umarım doğum günleriniz benimkinden iyi geçer :)

2 Yorumgaçlı Okurcan:

LoLLa on 25 Eylül 2013 13:24 dedi ki...

dogumgunusu cocuuuu biz yaslanmiyoz sadece yillar geciyo biliosun tralalaaa :)

cemo on 26 Eylül 2013 15:44 dedi ki...

Diğmi efenim diğmi :) züğürt tesellisi vol 1 :D

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa