Ne Mutlu Türküm Diyene

2 Aralık 2010 Perşembe


Üremeli mi ürememeli mi?

Bazen kendimden başka şeyleri düşünmeye fırsatım olduğunda aklıma geldikçe tayyip emminin en az 3 çocuk yapın nüfusumuz neslimiz kuruyacak hezeyanlarına gülümsüyorum.Bırak kurusun erkekleri Ajdar kızları Bilge İbik kıvamında olan bir millet yokolmayı hakediyordur zaten.Bana kalsa herkesin iqsunu ölçtürür 120 den aşşağı iq seviyesindeki kadın ve erkekleri kısırlaştırırım.Ha illa çocuk isteyen varsa yetimhaneler ağzına kadar dolu isteyen oradan alsın bir garibanı sevindirsin hemde çocuk özlemini gidersin.

Eminim bir 20 sene sonra faydası görülmeye başlanır en azından yeni nesiller iş derdi yaşamazlar,okullarında adam gibi 16-20 kişilik sınflarda okur,hastane sıralarında ölmezler,her yerde kuyruklarda beklemek zorunda kalmazlar.

Adam gibi yetiştiremeyecekseniz çocuk yapmayın kardeşim yeter yıldım artık salakların,cahillerin,görgüsüzlerin hakim olduğu bir toplumda yaşamaktan.Kaza kurşunuyla ölürmüyüm,yolun ortasında çıkan bir kavganın arasında kalıp bıçaklanırmıyım, kaldırımda yürürken aniden kaldırıma çıkacak bir aracın altında kalırmıyım diye düşünmekten yoldan geçerken 100 sefer sağı solu kontrol etmekten bıktım.

Yaşlılar ne olacak emeklilik sistemi ne olacak diye soran varsa onlarda kendi başlarının çaresine baksın arkadaş "Yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar"

6 Yorumgaçlı Okurcan:

CherrybLossomgirL on 3 Aralık 2010 14:03 dedi ki...

aziz nesin gibi olmuş bu yazı :) :D:D ama haklısın bu serzenişlerde bir nebze ..

cemo on 3 Aralık 2010 14:19 dedi ki...

Napayım CherrybLossomgirL haksızmıyım söyle :)

Adsız dedi ki...

küçük küçük zennubecikler, ahahaha :)

cemo on 4 Aralık 2010 12:56 dedi ki...

Amanin bir tanesi cihana bedelkene mini mini zennubecikler düşünmesi bile .........

Adsız dedi ki...

Düşüncelerime tercuman olan bir tek yazı diyebilirim. pisliğimin içinde boncuk tanesi buldum gibi etten püften akla hayale gelmeyen saçmalıkta sınırları zorlayan bütün düşüncelerin olduğu internet ortamında, insanlar ürememeli diye bir düşünceyi anlatan bir yazının olmamasına şaşırmamak elde değil. insan düşünüyorki bunu sadece benmi düşündüm acaba diye.

Hayata bir bakış açım var, ve ben insanların üreme yaparak bu kısır döngüyü devam ettirmek zorunda olmadığını, üremede ısrarın kültür ,gelenek görenek, alışkanlık şeklinde insanların zihinlerine yerleştiğini düşünüyorum.

1)İlk açıklamam üreme en aza indirilmeli, bunun kıstasıda yiyecek, içecek, giyecek, barınma, sağlık, eğtim gibi temal yaşamsal ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılayabildiğin çocuk sayısını oranlamak gerektiğini söylüyorum. bir aptalın doğurduğu bir başka aptal, sağlıksız, eğtimsiz insanın üremesi yerine bu temel yaşamsal ihtiyaçları karşılanmış, sağlıklı, eğtimli, zeki insanalrın üremesi ancak böyle gerçekleşir. ayrıca konuda anlatıldığı gibi temel yaşamsal ihtiyaçları karşılanamıyan, sağlıksız, eğtimsiz, aptal diye bahsedilen insanlar, kendi çekilmez hayatları bir tarafa diğer düzgün insanların hayatlarınıda çekilmez hale koyuyorlar ve böyle bir toplumda mutluluk huzur asla olmaz, sağlıklı insanında zarar görmesi sağlığının bozulması doğru bir tesbittir. devamı var

http://zeitgeistizi.tr.gg/

Adsız dedi ki...

devamı
2)Gelelim ikinci konuya, insanlar yapılan her konuşmada, röportajda v.s kendim için değil önemli olan çocuklarımın geleceği der, artık bizden geçti der, yaşını sorsan 30-40-50. be salak insan, çocuklarınının nasıl yaşayacağını zannediyorsun., senden ne kadar iyi yaşayabilir zannediyorsun, yıllarca emeğinden sömürülmüş işçi babanın, annenin işçi çocukları olacak ve oda aynı yaşam mücadelesini yaşayıp hayatını bir sonrakıne devrederek ölüme gidecektir. umut eden değil, sadece zekasıyla aklıyla düşünen insanlara ihtiyaç var. sen bir hayatsın, ruhsun, enerjisin herneyse. bu hayatı ürettiğin çocuğun ihtiyaçlarını karşılayamamandan dolayı yaşayacağın katmerli sorunlar olmadan bir nebze daha gönlünce yaşayıp ve ürettiğin çocuğunuda acı çekmemesi için, onu bu gereksiz yaşam mücadelesine atmayıp, kendi hayatınıda zamanı geldiğinde ecelinle sonlandırıp dünyayı insansız bırakabilirsin.

Bu düşünceyi öğrenince insanlar şaşırıp kalıyor, olurmu öyle şey yani dünya insansızmı kalsın ,öyle hayat yaşam olurmu diyor. ya sanane , birine verilmiş sözünmü var, mecburiyetinmi var, sen bir hayatsın ve yaşa, zamanı gelince öl git. nedir bu illede üreyip bu saçma sapan yaşamsal döngüyü devam ettirmekteki inat, cehennem gelecek diyenler var milyarlık dünyanın hala sonunu bekliyorlar :). ya sonmu istiyorsun, doğmak senin elinde değil, ama doğurmamak yani üremeyi sonlandırmak senin elinde. insan ne kaybeder, üremediği için ne kaybeder, kime zarar vermiş olur, hiç kimseye hatta ortada bir oyun varsa işte o oyunu sonlandırmakta insanların elinde, yanlız hiç bir zaman tek ortak akıl olamıyacağından insanlık böyle bir şeyide başaramaz. insanlık ciddi anlamda aptalık, barbarlık içinde yaşıyor, kurmuş olduğu sistem ve bu sistemin mücadelesi akılla anlatılır hiçbir izzahı olamaz. bu yaşam mücadelesine bir anlam veren varmı, üzerine düşünen ve mantıklı analizini yapan varmı, bence yok sadece yaşıyoruz, çok küçük sayıda insanlar diğer bütün insanları köle olarak kulalnıyor, evet modern kölelik böyle, kişi sömürülür, sürekli mücadele içinde 5 para etmez hayatından bütün verimlilikleri emilir ve çöp kutusuna atılır, ve sıra onun çocuğuna geçer. o çocuğu yaparken umudu, benim çektiğimi çekmiyecek, benden daha sütün oalcak, hatta benim bile hayatımı kurtaracak kişi olur umuduyla o çocuğu üretiyor. fakat anlamadığı birşey var, onun kendi babasıda onu bu niyetle üretti, ve babasının babasıda bu niyetle üretti. bu kısır döngü hiç bitmeyecek, ama sonuç hiç değişmeyecek yaşam şartları değişecek belki ama bulunduğu yaşam şartları içinde çıtası hep aynı kalacak hep bütün verimliliği sömürülecek ve posası çöp kutusuna fırlatılacak. bu sistemi değiştirmeye gücümüz yetiyormu,hayır. o zaman neden bu saçma ve gereksiz yaşam mücadelesi için çocuğumuzun dünyaya geldikten sonra yaşamının büyük bölümünde mutsuz olacağı bir üremeyi gerçekleştiriyoruz. bunda mantık yok sadece duygular var.akılsız kafalarda acı çekmeye mahkumdur.

http://zeitgeistizi.tr.gg

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa