Ne Mutlu Türküm Diyene

31 Ocak 2012 Salı


Sevme

0 Yorumgaçlı Okurcan
Sevme kardeşim sevme...

Sevmeyi bilmiyorsan eğer.

Sevdanı nakte ve şehvete tahvil ettiysen seviyorum deme.Kariyer,para,pul ve dahi güzellik baki değil elbet bir gün bitecek.Ne yapacaksın o zaman, kapının önüne mi koyacaksın bir zamanlar sevdiğini.

Adını duyduğunda için mayhoş olmuyorsa,gördüğünde dizlerin titremiyorsa,elini tuttuğunda kalbin yerinden fırlamıyorsa seviyorum deme.

O yanındayken aklını başkaları,gideceğin tatiller,han,hamam,yat,kat meşgul ediyorsa yol ver gitsin kendine alıştırıp daha fazla eziyet etme kimseye.

Maymun gibi bir dalı tutmadan bir diğerini bırakmıyorsan eğer sevme.Sevdanın matemine bile saygın yoksa seviyorum demeyi haketmiyorsun.

Mutluluk yerine eza cefa vereceksen sırf egonu tatmin için kolunda sepet misali gezdireceksen ağzına bile alma o masum kelimeyi,

Aşkın adını ucuzlatacaksan eğer.

Kısacası sevilmeyi haketmiyorsan,

Sevme kardeşim sevme...

29 Ocak 2012 Pazar


İsyan

2 Yorumgaçlı Okurcan
Bıktım artık yabancı müzik dinleyenlerin arabesk dinleyenler üzerindeki kültürel baskılarından halil sezai misali isyeaaan diye haykırasım var.Geçenlerde ukturk'ün de yazdığı gibi gına geldi artık kardeşim düşün milletin yakasından herkes kendi istediğini dinlesin hakir görmeyin insanları.

Bakın burada şahane iki amatör sentez var ingilizce sözlü arabesk yapmış adamlar fena da olmamış bence :)





26 Ocak 2012 Perşembe


Kavram kargaşası

0 Yorumgaçlı Okurcan
Bizim milleti anlamaktan bazen çok zorlanıyorum kendi değerlerine en ufak saygısızlığı geçtim hürmetsizliği bile kabullenemeyenler salyalar saçarak çemkirenler başka düşüncelere,başka değer yargılarına sahip insanlar sözkonusu olunca aynı hassasiyeti göstermekten nedense imtina ediyorlar.

En son örneği Murat Altun'un Anıtkabir'i Yunan Tapınaklarına benzetmesi yahu böyle çirkin bir benzetme olur mu? Tamam mimarisi hoşuna gitmiyor olabilir hatta oraya giden insanların saygılarını sunmaları sana tuhaf geliyor olabilir ama bu memleketin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarına tapınak yakıştırması yapamazsın arkadaş hele hele bunu birde basın yayın organlarıyla yaptığın röpörtajda belirtemezsin.

Ben her türlü görüşün özgürce tartışılmasından yana biri olarak bile Anıtkabir'in mimarisinin tartışılmasını çok abes buldum.Atatürk'ün ilkelerini, görüşlerini, yaptıklarını tartış hatası varsa söyle amenna sonuna kadar görüşlerini dinlerim,fikrine saygı duyarım hatta fikirlerinden dolayı sana yönelecek oklarla senin arana bile girerim ama mevzu Anıtkabir'e dayanırsa portakal orda kal derim.

Beyzadem saçma sapan sözlerinin ardından Kemalistlerden gelen tepkilere "edep yahu" diyerek cevap vermiş e bilader sen bu kadar kaşınırsan kalkar Anıtkabir'in yerine kümbet tarzı bir mezar yapalım dersen sonunda alırsın ayarını sözlerini söylerken ölçüp biçmezsen "edep" kavramını kendinde uygulamazsan olacağı budur.

Anıtkabir Yunan Tapınaklarına benzemez zira mozoledir mimari yapısıda mozole mimarisini birerbir örtüşür mozole ile yunan tapınağını benzetmek en basit tabiriyle izansızlıktır gerçi daha ağır sözler söylerdim kendisine ama neyse.Bir izansız için günaha girmeye değmez.

Ayrıca insanların Anıtkabire giderek atalarına duydukları minnet,özlem ve hasret nedeniyle gözyaşı dökmelerini yahudilerin ağlama duvarı ile benzeştirmek ise düpedüz terbiyesizlik,edepsizliktir.Kendisine sormak lazım hiç anası ya da babası gibi yakınlarının mezarına gidip dua okurken içlenip ağlamamış mıdır?

Aslına bakarsanız bu yazıyı yazmaya başladığımda çok oturaklı ve detaylı yazmaya kararlıydım mozole ve tapınak arasındaki mimari farklılıklar,Anıtkabiri diğer mozolelerden ayıran ince detaylar ve Anıtkabir içerisindeki figürlerin anlamları vs vs sonradan sözlerin sahibi muhteremi biraz araştırdım da ciddiye alınacak biri değil öyleyse konuya şöyle bir değinip geçeyim içimde kalmasın dedim.

Neyse okurcanlar kusura bakmayın böyle gereksiz bir mevzu için kafanızı şişirdim bir kusurumuz olduysa affola....

24 Ocak 2012 Salı


Yurdumdan insan manzaraları

2 Yorumgaçlı Okurcan
Sabahın kör karanlığında uykunun daha tadına bile varamamışken düştüm yollara devlet kapısına doğru malum devlet baba buyurmuş işsizler ve sigortasız çalışanlar 31 ocağa kadar kendilerini fişlettirmezler ve Genel Sağlık Sigortası kapsamına girmezlerse sigorta primi en tepesinden salına vermeyene icraa yollana hatta tiz kelleleri urula.Ankaranın ayazında mabadımız dona dona gittik kaymakamlığa ne derdin vardı sabahın kör karanlığında diyen olursa kafayı çakarım ciddiyim.

Bizimkiler daha önce gidip evrak mevrak işlerini hallettiler lakin benim bizzat gidip evraka imza atmam gerekiyormuş.Dün gittik sistemler kitlenmişti ne yapalım yarın erkenden giderim ben diyerek aldım bizimkileri kıyamet ertesi araf kalabalığının içinden daha fazla eziyet çekmesinler diye.

Tabi bugün erken gitmem herşeyin güllük gülistanlık olacağı anlamına gelmiyordu haliyle, sabahın 7 küsüründe kaymakamlığın içinde bir tabur insanla kuruk beklemeye başladık Allahtan evraklar tam ve doğru doldurulmuştu da birde işin ucuna kadar gelip geri dönme mevzusuya karşılaşmadım benden takriben 5-6 sıra öndeki eleman gibi.

Neyse efenim mesai başlayınca biz kuruktakileri kelle hesabı üçer beşer almaya başladılar içeri lakin daha üç bilemedin dördüncü postada duhul olduğumuz dairenin sistemi cortlamaz mı :) Tabi benim gibi talih yerine kör salih alanında uzmanlık sahibi biri için şaşılacak bir durum değil Allahtan oturacak yerler mevcut, çömdük güzel konforlu sandalyelerimize sıramızı beklemeye koyulduk.

Bu arada nazarı dikkatimi yaşlı bir amca celbetti yaşına hürmetim olmasa daha ağır yazardım ama kurt kocamış çakalın öndegideni olmuş.Kuyruğun önüne geçme ve bu sırada kendisine gelen tepkilere ve amca burada ne yapıyorsun sen vb sorulara edebiyatımızın nadide sanatlarından Tecahül-i arif ile yanıt vermekte ordinaryusluk seviyesine erişmiş olduğunu müşahede ettim.Muhteremi 2-3 sefer kuyruktan attılar lakin amca inadından vazgeçmedi tabi bunlar olurken sıranın arka taraflarından emekli bir asker olduğunu beyan eden bir muhterem daha çıkıp daire zabitliğine soyunmasın mı al sana muhteşem bir orta oyunu.Biz sırada beklerken gülmemek için kendimizi zor tuttuk.En sonunda yaşlı amca polis marifetiyle kaymakamlık sınırları dışına sürgün edildi de millet rahatladı.

Efendime söyliyeyim bunlar olurken sistem göçtüğünden dolayı yapacak birşey olmadığından mütevellit verdik muhabbetin gözüne hatta bir ara memur ablamıza bizlere katıldı yanımda deste getirmiş olsam bir parti batak ya da ihale atacak kadar yakınlık sahibi olduk.

En nihayetinde müdürlerden birisi akıl ettide bilgisayardan online sistemle doldurulup çıktı alınması gereken evrakları bastırıp memurlara bizimle mülakat yaparak doldurmalarını sağladılarda insanlar işlerini halledebildiler benimle beraber ilk giren 10-15 kişinin işi yaklaşık 3 saate bitti.

Kaymakamlıktan ayrılırken anladım ki bizim devletin online işlemlerinden ne köy olur ne kasaba en güzeli old school yöntemlerle manuel çalışma, geç oluyor falan ama sonuçta bir ilerleme kaydedebiliyorsun :)

22 Ocak 2012 Pazar


Hasetlik üzerine

3 Yorumgaçlı Okurcan
megan fox
Bizim hatunlardaki bu hasetlik problemine akıl sır erdiremiyorum hafız tüm dünyada böylemi cidden merak ediyorum.Megan Fox memlekete gelir gelmez hatun kişiler patilerinden çıkardılar pençelerini başladılar hatuna saydırmaya yok yüzü simetrik değil (hangi insanın yüzü simetrik acaba),yok göğüsleri sarkmış (heralde sütyenini açıp kontrol ettin), yok diz kapakları iğrenç,yok dudakları silikonlu vs vs uzar gider.

Yahu bacım hatun geçerken bi uğradı gitti sevgilini çalmayacaktı çalmadı da bu ne hırs, bu nasıl bir fevrilik e ne geçti eline saydırarak başın göğe mi erdi.

Saydıranları megan'ın yanına koysak aşık atabilecekler sanki :)

İnsaf...

Hatun istanbul'u bu kadar gelişmiş olarak hayal edememiş cahillik olarak yansıttılar hertürlü sosyal mecrada ama hatun çıktı göbeklitepeden,arkeolojiye olan merakından bahsetti ona cahil diyenlerin eminim %99.9'u göbeklitepe hangi ilin sınırları içinde sorsan bilmez bön bön bakar yüzüne (Şanlıurfa'da en azından bu kadarını bilin yeter) :)

Hatta içlerinden bazıları Megan Fox geldi erkeklerin g.tü kalktı bile dedi güldüm ablacım bizim g.tümüz megan geldi diye kalkmadı ama sizinki indi orası kesin yani.

Kadın tartışmasız güzel hatta çok güzel ayrıca beyaz'ın programında izlediğim kadarıyla öyle teneke gibi boş biri de değil ailesi falan var enteresan bi ablamız.

Saygı duydum...

Ayrıca bizi anında çözmüş esmer ve renkli gözlüysen(gerek şart değil),öyle cazgırlıkta bezin olmaz,kendini dev aynasında görmez,kumpas ve trip dünyasına dalmazsan Türk erkeği nazarında kaparsın 10 puanı bu kadar basit :)

19 Ocak 2012 Perşembe


Kış'ı severim de

0 Yorumgaçlı Okurcan
buz
Bu kadarı fazla be hacı.Resmen buz kesti maşallah Ankara -10 küsürlerde olaşıyor anasını satayım.Sokağa çıkıyorsun açıkta kalan yerlerin soğuk + meşhur ankara ayazı kombinasyonuyla anında donuyor.Kar yağsın hava biraz soğuk olsun dedimde bu kadarını beklemiyordum :)

Bir yere gideyim desen yollarda telef oluyorsun hava yüzünden.Evlerimize mahkum olduk eskisi gibi komşulukta yok tabi akşama kadar tv internet baydı resmen mağduruz.

Yolların durumu içler acısı buzpateni sahası gibi şu şartlarda hala artistik buz pateninde dünya çapında yarışacak gençler yetiştiremiyorsak bizim ayıbımız.

Şahsen ben bu gün payıma düşeni yaptım ekmek almaya giderken büfenin önünde çok güzel neredeyse kusursuz üçlü exıl ve ikili tolyup kombinasyonu gerçekleştirdim jüri olsa kesin 8.4'ten aşşağısını vermezlerdi kendimden o kadarda eminim :)

Eskisi gibi boş arazilerde kalmadı elimize alalım naylon poşetimizi verelim kendimizi dağa bayıra verelim coşkuyu doyasıya kayalım kar topu oynayalım desek o da yok.Bu soğukta 10 dakika oynasan kesin zatüre olursun.Yaşta kemale erdi mabadımızdaki kıllar burma kadayıf oldu karda cebelleşmek tuhaf kaçar artık bizlere...

Haftasonu bakalım napcaz.

Nerede o eski kışlar mirim pehhh...

17 Ocak 2012 Salı


Acı ama gerçek

0 Yorumgaçlı Okurcan
gerçek biscolata erkeği
Hanımlar siz ne kadar biscolata erkeklerine hayallensenizde gerçek böyle bişey işte benden tavsiye hedef çıtanızı pek yükseğe asmayın :)

15 Ocak 2012 Pazar


İki dev çınar ayrıldı aramızdan

0 Yorumgaçlı Okurcan
Lefter Küçükandonyadis Rauf Denktaş
Birkaç gün önce televizyon izlerken aldım acı haberi Fenerbahçe'nin kıymetlisi gözbebeği Ordinaryus Lefter Küçükandonyadis hayatını kaybetmişti.İçim ta derinden sızladı koca yürekli efsanenin vefatına.

Aradan...

Çok geçmeden ikinci bir elim haber daha geldi ekranlara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Mücahit Rauf Denktaş'da sessizce rabbine kavuşmuştu.

Lefter zamanında varlık vergisini de görmüş, 6-7 eylül olaylarını da yaşamış bu milletin gadrine uğramış ama efendiliğiyle duruşuyla aynı zamanda büyük bir zevgiye de mazhar olmuştu.O yüzdendir ki evine saldırıldığı haber alındığında teknelerle onu savunmaya gelen Fenerbahçelilere ona saldıranları bildiği halde kim olduklarını söylememişti.Son günlerinde ise üzülmekteydi Fenerbahçe'nin uğradığı linç kampanyasına ve Aziz Yıldırım'a sanki olacakları hissedermiş gibi yazdığı son mektubunda helallik istiyordu lefter.

Rauf Denktaş'ın durumu daha da kötüydü ömrünü adadığı Kıbrısta halkının çıkarlarını korumak için verdiği onca mücadeleden sonra neredeyse bir tek hain ilan edilmediği kalmıştı rahmetlinin.Heralde hayatının en sıkıntılı günlerini son yıllarında yaşamıştır Annan planı oylanırken "Yes Be annem" diyenleri gördükten ve oylamanın sonucu evet çıktıktan sonra iyicene kahroldu direnişin kahramanı.Akabinde anavatandan Kıbrıs için gelen besleme ithamları saçma sapan beyanatlar rum ateşi kadar yıpratmamıştır rahmetiyi

Biri Rumlar arasında doğan Türk, diğeri Türkler arasında doğan Rum olmanın acısını çok çekti sanırım ortak noktaları da bu çektikleriyd ikiside gözleri açık gitti.

Allah'ın işine akıl sır ermez birbirinden kıymetli iki dev'i aynı gün aldı aramızdan sanki çektiğiniz çile yeter der gibi.

Ruhunuz Şad Mekanınınz cennet olsun...

12 Ocak 2012 Perşembe


Can Bonomo'ya dair

5 Yorumgaçlı Okurcan
can bonomo
Samimi olmak gerekirse sorsanız kenimi genel kültür sahibi biri olarak nitelendiririm memlekette Eurovision'a katılabilecek kalitede birileri varsa mutlaka duymuşumdur diye düşünürdüm heyhat TRT beni mahçup etti bu yıl yarışması için Can Bonomo namlı bir arkadaşı bulup çıkarmışlar.

Adını ilk duyduğumda ilk tepkim Kim lan Can Bonomo oldu yalan yok :)

Gerçi bu biraz benim ayıbım genç bilinir biriymiş meğer Albüm çıkarmış, klipleri falan varmış,dizide oynamış hatta Altın Kelebek Televizyon Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Solist ödülünü bile almış piyasayı takip edemiyoruz demekki artık yaşlanıyoruz mirim.

Şarkılarının bir kısmını dinledim ilginç bir ses tınısına ve müzik tarzına sahip aslına bakarsanız fena da sayılmaz yarışmada şansı olur mu diye soracak olursanız belli olmaz daha önce defalarca dediğim gibi Eurovision siyasi ağırlıklı bir yarışma kimin birinci olacağı ülkelerin jürilerine bağlı.

Bana kalsa ülkede ne kadar enteresan adam var onu yollarım yarışmaya maksat eğlence değil mi vatandaşı kim eğlendiriyorsa onu yollamak daha doğru Ankaralı Namık olur,Güdüllü Ergün olur,Tarık Mengüç olur.

Can Bonomo ile Eurovision maceramız nasıl sonuçlanacak bakalım Vatana Millete hayırlı uğurlu olsun :)))

10 Ocak 2012 Salı


Şike davasında merdi kıpti vakası

0 Yorumgaçlı Okurcan
Enteresan bir atasözümüz var "merdi kipti secaat arzederken sirkatin soyler" bilmeyenler için açıklayayım"çingenenin merdi övünürken hırsızlığını söyler" anlamına gelir.Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın sözleri de tam anlamıyla bu atasözüne uymakta.Trabzon'da yaptığı konuşmasında söylediği;

Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuzun kupasını da Trabzonspor’un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek

sözleri Fenerbahçe'nin başındaki şike davasının kaynağını (gördük yaptığınız ince çalışmayı sayın bakan) açıkça gösteriyor.Bakan hazretleri Trabzon'da halka goygoy yapayım derken ağzından kaçırıveriyor baklayı.

Bundan sonra kimse çıkıpta tapelerde bunlar var yok böyle böyle delillere dayanıyor demesin.Bakanın bu itirafı bariz bir şekilde davanın siyasetin yönlendirmesiyle açıldığı amacın kupayı alın teriyle kazanan Fenerbahçe'den almak ve söz verilen Trabzonspor'a havale etmek olduğu ayın ondördü gibi açıkça ortaya çıktı.

Zaten ta en baştan savcının Fenerbahçe şampiyon olmasaydı davayı açmayacaktık beyanı en bariz göstergesiydi davanın kocaman bir tatava olduğunun.Bakanın itiraf mahiyetindeki sözlerinden sonra hâlâ Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanan kaldıysa kendini bir zahmet en yakın yükseltiden atıversin boşa oksijeninin tüketmesin memleketin.

Bu satten sonra isterlerse Trabzonspor'a versinler kupayı umrumda değil nasıl olsa Fenerbahçe'nin alnının teriyle bileğinin gücüyle kazandığına yürekten eminim.

Durmak yok uyumaya devam...

8 Ocak 2012 Pazar


Yolculuk

2 Yorumgaçlı Okurcan
Uzunca bir süre alacaktı beraber gittikleri mesafe her ne kadar şehir içi olsada.Sohbet sohbeti açtı yolu neredeyse yarılamışlardıki kısa bir sessizliğin ardından günün getirdiği yorgunluğa daha fazla dayanamayarak kadın uykuya yenik düştü, başını yavaşça pencereye yasladı ve kestirmeye başladı.

Öyle masumdu ki yüzü bir melekle karıştırabilirdiniz.

Evet dedi adam kendi kendine ben dünyanın en şanslı insanlarından biriyim baksana şuna yanı başımda bir melek.Bir an döndü yanında duran meleğin başını pencereye yasladığını gördü dayanamadı ve usulca omzuna dokundu hadi gel bana yaslan dedi ve kadın başını adamın omzuna koydu gözlerini ovuşturarak küçük bir kız çocuğunun oyuncak ayısını kavradığı gibi girdi koluna usulca.Adam bir öpücük kondurdu meleğin saçlarına.

O an bir fotoğraf çekilse karenin adı mutluluk olabilirdi ancak.

Sevinci yüzünden okunabiliyordu artık adamın.Huzur içinde,kendinden emin,kaç kişiye nasip olurdu ki omzundaki meleği görmek diye düşündü.

ve hayatında belki de ilk defa talihine şükretti...

6 Ocak 2012 Cuma


Enteresan gelişmeler

2 Yorumgaçlı Okurcan
Dün gece ajanslara düştüğünde hayretler içerisinde kaldım İlker Başbuğ'un tutuklandığı haberine.Bir genelkurmay Başkanı Silahlı Terör Örgütü yöneticiliği ve darbeye teşebbüsle suçlanarak cezaevine kondu.İnsanın tüylerini diken diken eden bir hadise.Savcıların hangi verilere dayanarak bu suçlamayı yaptıkları ve ellerindeki kanıtlar ise tam anlamıyla bir muamma üstelik genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanlarının yargılanması anayasanın 148.maddesi gereğince yüce divanda yapılması gerekirken özel yetkili mahkemelerde bu işlemin yapılması ister istemez insanın aklında soru işaretleri oluşuyor.

Bizim "aydın" liboşlar tv'lerde salyalar akıtarak sevinç gösterilerinde bulunuyorlar güya bu tutuklama sayesinde ülkenin üzgürlük baremi bir çıta daha yükselmiş demokrasimiz daha güçlenmiş peki hangi demokrasi ve özgürlük? Pankart açmaktan 19 ay yatılan bir ülkede demokrasi mi olur? Gazetecilik faaliyetlerinden tutuklu 80'e yakın insanın olduğu bir ülkede özgürlük mü olur?

Referandum sürecinde herşey daha güzel olacak diye bırbır edenler şimdi iktidarın yargıyıda ele geçirmiş olduğunu görmüyorlar mı? İstediğini içeri attırıyor istemediği hemen dışarda.Şike davası ise bunun en bariz göstergesi...

İlker Başbuğ'un tutukluluğunun bize gösterdiği şudur artık Türkiye'de dönüşüm tamamlanmış karşı devrim amacına ulaşmıştır.Parti devleti artık geçerli düzendir demokrasi ve özgürlük ise sadece içi boş iki ütopyadır.Ya partidensindir ya düşman tıpkı Demokrat partinin bir zamanlar oluşturduğu Vatan Cephesi'nin üye olmayanlara baktığı göz misali.

Komik olan genel kurmay başkanı silahlı örgüt yöneticisi olmakla itham ediliyor doğal olarak bu örgüt TSK olmalı peki TSK'nın başkumandanı kim Cumhurbaşkanı değil mi o zaman örgütün başı cumhurbaşkanı olmalı sırada Cumhurbaşkanı mı var?

Emrinde koca 700.000 kişilik ordu olan bir genelkurmay başkanı 3-5 dandik siteyle mi darbe yapacak.Bir talimatıyla yüzbinlerce askeri sokağa sürebilecek binlerce tanka-uçağa sahip İlker Başbuğ darbe yapmak istese neden etkisi sınırlı internet siteleriyle uğraşsın ki?

Türk Silahlı Kuvvetleri büyük bir töhmetin altına sokulmuştur resmen terör örgütü muamelesi yapılmıştır.

Türkiyenin içinde bulunduğu çevresel ve siyasi koşullar belli bu tatavanın ardından daha ne büyük süprizlere gebe acaba.

Allah sonumuzu hayretsin.

3 Ocak 2012 Salı


Sapına kadar ikiyüzlüyüz vesselam

0 Yorumgaçlı Okurcan
Mevzu futbol ve takım taraftarlığına gelince kelli felli adamların,hanımefendilerin kişilikleri bir anda şirazesinden çıkıyor bildiğin trolllere dönüyorlar maalesef.

Malumunuz dün gece Beyaz Tv'deki programı esnasında Ahmet Çakar fenelaştı ve hastaneye kaldırıldı.Olay hakkında türlü tevatürler var başbakanın resmini yırttıktan sonra reklam arasında gelen telefon yüzünden oldu vs. gibi bana pek inandırıcı gelmedi.Kendisinden zerre hazzetmiyorum lakin adamcağız rahatsızlandı diye sevinecek kadar kendimden de geçmedim.Ahmet Çakar'a acil şifalar dilerim üslübunu beğenmesemde,hiç onaylamasamda bizim spor camiasının bir figürü sonuçta.Geçtiğimiz hafta sözkonusu programa bağlanan Tahir Kıran beşer beşer Lube Ayar'a saydırırken hatta abartıp "Kayganlaştırıcı Abla" tabiriyle belaltına giderken sunucu ve ROK reytingler geliyor Allah Allah nidalarıyla seviniyor coşuyor hatta gevrek gevrek gülüyorlardı.Allah var bir tek Ahmet Çakar erken ayıldı ve olmuyor böyle konuşmalar hepimizin karıı kızı var diyerek Tahir Efendiye çıkıştı vs vs.

Ahmet Çakar'ın rahatsızlığı üzerine twitter'de Lube Ayar "ahmet çakar'ın kalp krizi geçirdiğine inanmıyorum.. 'kalp' olmadan kriz de olmaz netekim!" yazmış vay efendim senmisin bunu diyen sanal alem'de resmen linç girişimi yaşandı sözlüklerde kadıncağıza demediklerini bırakmadılar.

Lube_Ayar-DoktorAkabinde Ahmet Çakar'ın kaldırıldığı hataneden bir doktorla mentionlaşması da ayrı bir mevzu oldu.Sanki doktor hipokrat yemini etmemiş gördüğü anda yapıştıracak damardan iğneyi çakar'a kafanız güzelmi sizin :) zaten sözkonusu doktorun branşı ile alakalı falan da değil çakar'ın durumu Lube Ayar'dan sonra onuda linç etmeye kalktılar yazık gariban doktor hesabını kapatmak zorunda kaldı.Allah bilir bundan sonra başına ne işler gelir.

Ahmet Çakar kendi takımları aleyhine konuştuğunda onu toplum düşmanı ilan edenler,saydıranlar,döşeyenler,yerin dibine sokanlar nasıl olduysa bir numaralı savunucusu oluverdiler adamcağızın.Yahu daha 1-2 hafta öncesine kadar "Kadın istemezse tecavüze uğramaz" dediği için adamı linç ediyordunuz ne oldu bir anda döndünüz? Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür.

Fenerbahçeli Lube Ayar'a giydirmek için bir fırsat kolluyordunuz aradığınız mevzuyu buldunuz olay bundan ibaret.

Enteresan işler bunlar insan acı acı gülümsüyor gördükçe...

1 Ocak 2012 Pazar


Yeni yıl var dediler girdik

3 Yorumgaçlı Okurcan
yeni_yıl
Millet ortalığı yıktı vay efendim yeni bir başlangıçmış herşey daha iyi olacakmış tüm kötülükler,musibetler eski yılda kalacakmış tabi pek ben itibar etmedim ama ne olur ne olmaz diye temkin ve merakla girdik yeni yıla bakalım ne var ne yok hesabı ee bi değişim yok hafız herşey yerinde duruyor.

Yağan yağmur,çamur,kar aynı hava yine buz gibi...

Hatta inanmayacaksınız arabalar bile eskisi gibi su ve çamur sıçratıyorlar denendi %100 çalışıyor.Yıl oldu 2012 hala uçan araba yok piyasada e ne anladım ben şimdi.

Üstüne üstlük sayısal-milli piyango düetinden de bi dalga çıkmadı.Yine neşenin kepek sorununu çözemedik anayacağınız sevgili okurgaç, zaten şu yuvarlak mavi kürede nerdeyse çözülmesi imkansız iki sorun var biri neşenin kepek sorunu birde benim nakit sorunum.Halbüse o kadarda evrene pozitif enerji verdik yaptığımız onca secret,bi ömür boyu yardırdığımız pozitif karma yalan oldu iyi mi :) bi dünya feng şui,aura boşa gitti açtırdığımız çakralar yanımıza kâr kaldı bari açılmış çakralar kış vakti cereyan yapıp hasta etmese bünyeyi.

Birde heveslendiğimiz yılbaşı eğlencesi suya düştü oysa ne hayallerim vardı votka-redbull dolu havuzda yüzüp tekila şişesinde lepistes olacaktım.Yıl boyu stokladığımız fazla enerjiyi kâh atlayıp kâh kişneyerek boşaltacaktık.Kafamıza absürt külahlardan takıp zort zort yılbaşı düdüğü öttürüp şebeleklik yapacaktık.

Olmadı...

Hesaplamadığımız aile faktörü devreye girince bütün plan proce gümbürtüye gitti bu gün buluşup gelecek sene için plan yaptık bir hafta önceden kaçarak,tenhalarda saklanıp herşeyi garantiye alıcaz :)

Anlayacağınız bu sene de yeni yıla ben giremedim, girenlere hayırlı olsun!!!
Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa