Ne Mutlu Türküm Diyene

15 Mart 2012 Perşembe


Bozuldu buralar

Sözünü ne kadar çok duydum inanamazsınız ama maalesef adamlar haklı beyler.Her sosyal mecra'nın başına geldiği gibi blogger'de artık eskisi kadar revaçta değil.Yeni platformlar insanların daha çok ilgisini çekiyor kimse inkar etmesin.Ağır ağır kuruyor maalesef blogger ortamı.

Bunun en önemli sebebi blog yazmanın stabil bir yapısının olması bana kalırsa, düşünüp taşınıp uzun uzun yazacaksın da birileri okuyacakta kafasına eserse yorum yapacakta ohooo.Kimsenin artık eskisi gibi bilgisayarın başında 1-2 saat uğraşarak emek harcayıp bir yazı yazmak işine gelmiyor.Daha ziyade twitterde akıllarına gelen vurucu cümleleri anında cep telefonlarından yazmak ve geri dönüşünü hemen alabilmek daha cazip.

İşte blogger'da böyle bir imkan yok süreç çok daha yavaş işliyor.

Bizim millet için söylenen "Su akar türk bakar" sözü "Twitter akar türk bakar" şeklinde evrildi resmen.Önünden akan twitleri takip etmek çok keyifli tabiki :) Hele bir de twitter'de mevcut olan ünlüleri takip edebilme imkanı evlere şenlik.Rekabet edilebilitesi yok :)Televizyon programlarına bile fikirlerini mention atarak bildirebiliyorlar var mı daha ötesi.

Tabi buraların eski canlılığının olmamaının en büyük müsebbibi yine biz bloggerler, bu platformda yer edinmiş,takipçi sayısının dibine vurmuş tabiri caize ünlü olmuş bloggerlerin neredeyse tamamı artık buralarda yazmak yerine twitterde teşrik-i mesai eylemekteler kankileriyle.

Çoğu uzun zamandır bloglarına tek kelime yazmamışlar.Hal böyle olunca blog ortamının pek cazip bir tarafı kalmıyor.Okumak için yeni yazılarını yazmalarını iple çektiğiniz insanlar yazmıyorsa ne diye buralarda bulunacaksınız ki?

Ben tercih etmiyorum orası ayrı yine de twitter'i kulanmadığımı söylersem yalan olur ama hala ağırlığım burada.Özlemle eskiden keyifle okuduğum yazarların yeniden yazmasını beklemekteyim :)

Velhasıl-ı kelam Twitter icad olundu blogger bozuldu.

5 Yorumgaçlı Okurcan:

Adsız dedi ki...

katılıyore

cemo on 17 Mart 2012 14:40 dedi ki...

Hele bi katılma da :)

Adsız dedi ki...

bir de tehtit :) tırsıyorum senden :P

cemo on 17 Mart 2012 16:25 dedi ki...

Tırs benden kötü adamım erol taşım nıhahahahah but getirin dişliycem :)

Adsız dedi ki...

3,5 - 3,5 - 3,5 :D

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa