Ne Mutlu Türküm Diyene

28 Aralık 2011 Çarşamba


Ali Biçim - Kaysana

0 Yorumgaçlı Okurcan


Parodi konusunda oldukça ilerledi Ali Biçim elemanda gelecek var bence en son imza attığı işte Peaches adlı grubuyla Bee Gees'in "Staying Alive" şarkısını metrobüslere "Kaysana" diye uyarlayarak yapmış.Ne yalan söyliyeyim "Just Pide" kadar güldürmese de oldukça iyi bir işe imza atmış hele sesler falan direk bee gees soundu izlemek lazım hele hele ufak bir tebessüme bile muhtaç bizler için adeta bir ilaç.

Orjinalinede yer vermeyim biraz nostalji olsun :)

Bee Gees - Staying Alive

26 Aralık 2011 Pazartesi


Kadınlar acımasızdır.

2 Yorumgaçlı Okurcan
ersin korkut-gülfer sarıgül
Evet sevgili okurcan maalesef acı ve gerçektir bu,aslında genellememek lazım lakin kadınlar bazen cidden hitlerden daha acımasızdır.Gerçi birazda karakter meselesi ama yaşadıklarımla birleştirdiğimde maalesef bu sonuç bariz bir şekilde çıkıyor.Zorda kaldıkları zaman yanındakini anında satma,ezme huyundan bir türlü vazgeçemiyorlar.

Söz konusu ettiğim olay dün internet üzerinden gazetelerde gezinirken gördüğüm bir haber hemen hemen hepimiz Ersin Korkut'u tanıyoruz kimimiz komik bulur kimimiz bulmaz ben komik ve sevimli bulanlardanım.

Gülfer Sarıgül namlı bir arkadaşı varmış (sanırım artık böyle bir arkadaşlık olmayacak) ilk defa duyuyorum ve bu bayan Engin Akyürek namlı bir oyuncunun ex sevgilisiymiş.İş bu arkadaşın magazin servislerinde Ersin Korkut'la fotoğrafları çıkıp akabinde magazinciler tarafından sevgililer muhabbeti yapılınca hanfendi köpürmüş.

Sarfettiği cümleleri okuyunca insanlığımdan utandım bi an;

Varan-1"Ersin'i severiz, arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım, maskot gibi bizi eğlendirir." (Şebek mi lan bu çocuk? ne demek bir yemek ısmarlarım maskot gibi bizi eğlendirir aklıma izlediğim bir türk filmindeki "oyna oyna eğlendir bizi" repliği geldi)

Varan-2"Ersin'le sevgili olmaktansa kendimi boğaz köprüsünden aşağıya atarım." (Arkadaş olmakta bir beis görmemişsin ama, boğaz köprüsünü boşver galata köprüsünden veya viyadükten falan at kendini)

Varan-3"Benim sevgilimde oyuncu gayet yanıma yakışan Türkiye'nin en yakışıklı adamları arasındaydı. Haberi gördükten sonra beni aradı.O bile habere çok alınmış,'Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın' dedi. Kendisini haklıda buluyorum. Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey" (Valla kusura bakmasın engin'de siz Ersin'e bile yakışmıyorsunuz bu sözlerle)


Maşallah şu egoya, şu kibre, şu kendini dev aynasında görmelere bir bakın.İnsan arkadaş kategorisiyle nitelendirdiği birine bu yakıştırmaları yapar mı ? Bir yerlere oturup bişeyer yemiş içmişsiniz iki satır sohbet etmişsiniz hatta fotoğraflar çektirmişsiniz sonra kalkıp Ersin Korkut'a böylesi aşşağılayıcı sözleri söylemek nasıl bir karakterin eseridir.

Yeter artık anlayın dünya sizin etrafınızda dönmüyor.Kimse kimseye köpek ya da şebek muamelesi yapamaz.

Tamam çocuk yakışıklı değil hatta çok çirkin bile olabilir ama bu kimseye onu aşşağılama hakkı vermez.Şahsen ben Ersin Korkut'un yerinde olsam çok ağır bir tazminat davası açarım hanfendiye.Birde hanfendi gerçekten çok âlâ bir güzel olsa içim gam yemeyecek vasat üzeri sıradan biri bana pek çekici gelmedi hatta bu haberden sonra çok çok itici geldiğini söyleyebilirim.

Açıklama yapacaksan da sadece arkadaşız aramızda öyle bir ilişki yok demek neden bu kadar zor acaba? Yoksa bu gündeme gelmek için hanfendi tarafından planlanmış bir oyun olmasın sakın :) Ben şu Ersin'e iki giydireyim medyada yer bulurum nasıl olsa demiş olabilir valla bana öyle geldi işin aslı nedir bilemiycem.

Bu vukuat üzerine tepki çekince de twitter'dan kendini mağdur gösterme,Ersin Korkut'u karalama edebiyatı yapmaya başalmış hanfendi ne kadar komik bir suçluluk telaşesi emaresi.(Ne yazdığını merak edenler twitter'den rahatlıkla adresine ulaşabilir ve görebilirler twitlerini ben daha fazlasını yazmaya utandım yazmıyorum.)

Ersin Korkut babamın oğlu değil, iş güç bağlantım yok dolayısıyla ondan bir çıkarım da yok ama yapılan haksızlığa katlanamadım ne yapayım.

Yazık gerçekten çok yazık...

25 Aralık 2011 Pazar


Çocukluk

0 Yorumgaçlı Okurcan
kaydırak
Çocuk olsam tillahı gelse kimse bu kaydıraktan kaydıramazdı beni :) Böyle kaydırak mı olur bu kaydıraktan kayan çocuktan büyüyünce hayır mı gelir Tövbe estafurullah :)

22 Aralık 2011 Perşembe


Kırım kırım soykırım

4 Yorumgaçlı Okurcan
Fransa
Bu gün kendini güya özgürlüğün beşiği ilan eden Fransa'nın sözde "Ermeni Soykırımı" kavramını reddetmeyi suç sayan yasayı kabul ettiği gün.Tarihe bir not düşmek istedim dolayısıyla.

Bu yasa düşünce özgürlüğüne vurulmuş en büyük darbelerden biridir.Karşıt düşünceyi hapsetmek ya da cezalandırmak kadar saçma ve faşizan bir uygulama olamaz.Gözümde Sarkozy'nin Hitlerden bir farkı kalmamıştır.

Soykırım var - yok muhabbetine hiç girmeye niyetim yok benim siyasi görüşlerimden az çok belli zaten düşüncelerim varsa da yoksa da bu Türkiye ile Ermenistan arasındaki bir meseledir üçüncü taraflara şahsi kanaatimce bok yemek düşer.Fransa'nın sembolü neden horoz sizce ne de olsa boğazına kadar bokun içinde bile yaşasa öten tek hayvandır muhterem:) Kendi pisliğine bakmaz elalemin çöplüğünü karıştırır.

Bizim atarlı cemaat hemen başladı malları boykot edeceğiz lakırdısına daha önce soykırım yasası geçerken ya da italya apo şerefsizine kucak açtığında benzer bir süreç yaşanmıştı da ne oldu ? Önce necip milletimiz tepkisinin düzeyini azalttı sonra hepten unuttu şu an fransayla iş hacmimiz 14 milyar dolar italyayla ise ölümüne kankayız :)

Elin oğlu olmayan şeyi senelerce kastırarak dünyaya kabul ettirir sen haklı davanda işini takip etmediğinden, gereken bağlantıları yapmadığından yaya kalırsın.Bak Fransa'da 500.000 Ermeni var bununla beraber 550.000 Türk ama Ermenilerin borusu ötüyor Fransada neden bunu bir düşün istersen.

Ermenilerin daha 20 sene önce yaptığı Hocalı Katliamı'nı kabul ettiremedin kimseye.

Hem organize değilsin hem haklı davanın takipçisi...

Dişe dokunur tek tepki benim nazarımdan icraatlarını hiç sevmedğim Melih Gökçek'in verdiği tepki oldu.Yapabilirse fransız elçiliğinin karşısına ya da civarına Cezayir Soykırımı Anıtı dikecekmiş tabi o çevreyi bilmeyenler kolayca inanır lakin elçiliğin civarındaki bölgede öyle bir anıt dikilmesine müsait bir alan yok gerçi melih emmi için pek farketmez o bir formül bulur sonuçta.

Şimdi bu yasa senatoda onaylanır ve yürürlüğe girerse soykırım yok diyen hapis üstüne para cezası alacak.Al sana bir zihni sinir procesi eğer ben başbakan olsam önce fransız hapishanelerinin kapasitesini tespit ederim akabinde doğrudan temasımın olduğu belli olmayacak bir kanaldan binlerce insanı örgütler akın akın fransaya yollarım ve parlementonun önündeki meydanda soykırım yoktur diye bağırmalarını sağlarım.Hepsini hapse atabilecek değiller kapasite belli sonunda pes edeceklerdir :) Ne de olsa beyin bedava

Sevgili okurcan şimdiden çok celallenmeye lüzum yok nasıl olsa bizim necip milletimiz bunu da en geç bir ay içinde unutur normal hayatına döner sende yaşadığın sinir harbinin bedeninde yaşattığı tahribatla kalırsın

Ünlü bir türk büyüğünün dediği gibi "Durmak yok uyumaya devam"

20 Aralık 2011 Salı


Bir gelinim olsun mümkünse kung-fu'cu olsun

0 Yorumgaçlı Okurcan
Biliyorum düzenli takip edenler taktın bu izdivaç programlarına diyorlar içten içe ama ne yapayım takılmayacak gibi değil ki Hande Ataizi sağolsun nerede enteresan insan varsa toplayıp evermeye uğraşıyor haliyle bana da malzeme çıkıyor.

Benim gibi müzmin bir bekarı bile evlenmeye itecek kadınla Hande hanım sayesinde nette gezinirken karşılaştım allahım yarabbim şu zarefete ve kudrete bakarmısın.Koskoca tosun gibi adamla kafakola girmiş güreşiyor.



Hanfendiyi alan yaşadı valla evde eğlence eksik olmaz kah güreşirsin,kah minderde karşılıklı kung-fu yaparsın,kah tv izlerken önünden uçan tekmeyle geçen bir eşin olur fena mı :)Allah bilir evde salatayı da kılıçla falan yapıyordur :) Üstelik ilerde başın sıkışırsa annecim diye kaçan bir karın olmaz allah ne verdiyse sağlı sollu girişir hasmına yanında kahramanca.Ayrıca spor salonuna para vermenede gerek yok beleş öğrenirsin uzakdoğu düvüş sanatlarını.

Hande Ataizi'ne topluma olan hizmetlerinden dolayı saygılarımı ve hürmetlerimi sunmayı bir borç bilirim :)

16 Aralık 2011 Cuma


Güneşin en güzel battığı şehir

2 Yorumgaçlı Okurcan
Ayaz mı ayaz lakin,
Üşümüyorum inadına.
Zira yetiyor nefesinin sıcaklığı,
Mevsimleri değiştirmeye,
Güneşin en güzel battığı şehirde.

17.12.2011
Cemo

13 Aralık 2011 Salı


Bu gidişat ne yöne usta?

2 Yorumgaçlı Okurcan
Güzide ülkemizde enteresan gelişmeler yaşanıyor ancak gündem öylesi saçma sapan mevzular tarafından işgal edilmiş ki normalde yer yerinden oynaması gerekirken kimseden çıt çıkmıyor mesela ilkokul 4-8.sınıf arasına seçmeli yabancı dillere Arapça'nın eklenmesi gibi :) Arapça bu milletin gençlerine ne kazandıracak cidden merak ediyorum arapça beynelmilel bilim dili mi hayır peki kültür,edebiyat ya da sanat dili mi hayır e peki bizim Milli Eğitim Bakanlığı ne diye durduk yerde seçmeli yabancı diller arasına Arapça'yı yerleştirdi? İnsan düşünmeden edemiyor bu kadar Arapça bilen öğretmen nereden temin edilecek imam hatipler olmasın sakın :) aa durun bir saniye imam hatip mezunu olanlar herhangi bir arap ülkesinde adres soracak kadar bile Arapça bilmez ki biliyor diyen beri gelsin

Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın mele açılımı geldi bildiğiniz üzere mele güney doğu anadoluda medrese (merdiven altı yasadışı eğitim kurumu) eğitimi görmüş kendini yetiştirmiş din adamlarına verilen isimdir.Bu muhteremleri diyanet işlerine alacaklarmış hemde kadro sayısı bin (1000) millet g.doğuda okullarda öğretmen bulamıyor devletin derdine düştüğü şeye bak zaten diyanetin kadrosu ağzına kadar dolu diyanetin hocası gidip görev yapamıyor mu oradaki camilerde? Ya hocalar gitmiyor ya da gönderdiğin hocaları cemaat istemiyor her iki durumda da devletin bir aczinin ifadesi olmuyor mu bu durum.

Bu gidişler yakın zamanda televizyonlarda meleler profesörlerin karşısına çıkıp dünya düz mü yuvarlak mı tartışması yaparlar ırakta olduğu gibi :)

İşine geldiğinde devlet ceberrut olmayı biliyor ama mesela izmirde polislerce karakolda ağzı yüzü dağıtılan darp edilen kadının durumu gibi.Olay ortaya çıkınca kadın konsomatris diye aşşağılandı birde sanki başına gelenler konsomatris olunca hak ve reva.Kadıncağız yerle yeksan olmuş neredeyse, rapor almak için gittiği doktor basit lezyon demiş yani dayaktan eser yok olsa olsa itiş kakış var ayıptır.Üstüne birde savcı polisleri korumak adına dava açma istemni iddaalar soyut, inandırıcı delil yok gerekçesiyle reddetmiş.Allahtan kamera görüntüleri ortaya çıktı da daha fazla inkar edemediler tabi görüntüler ortaya çıkana kadar kadının polisten aldığı tehditler, yaşadığı korku,endişe vs cabası.Şimdi HSYK savcı Türk Tabipleri Birliği ise doktor hakkında soruşturma açmış bakalım ne çıkacak sonuçta.Benim pek ümidim yok ama belli de olmaz bakarsın bir mucize olur.

Lafa gelince işkenceye sıfır tolerans ama nerde.

Cüppeli Ahmet Hoca namlı bir muhterem var kendi cemaatinde takılır sağa sola politikaya pek bulaşmaz pek sevmem hatta dini görüşlerinin çoğuna katılmam ama adamcağızın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.Son zamanlarda yaygın olan kaset furyasından o da darbe aldı dinle diyanetle uğraşan adamın seks kasedi çıktı bana pek inandırıcı gelmedi (olabilir gerçektir belki ama günahını almamak lazım) Bir insan bu kadar aleni savunduğu değerleri hemde koca cemaatin başı konumundayken çiğnemez diye düşünüyorum.Ortada dönen bir dümen var ama nerde ya cübbeli çeviriyor ya da karşısına aldığı cemaat du bakalım yakında çıkar kokusu.

Olayın ironik tarafı Deniz Baykal'ın kaseti çıktığında blok halinde kasetin gerçekliği kesinlikle iman eden insanların şimdi bu kaset için karın ağrılarıyla kıvranması :) Ne diyelim "Gülme komşuna gelir başına"

11 Aralık 2011 Pazar


Sen Koydum Adını

5 Yorumgaçlı Okurcan
İçimde tarifsiz bir sıkıntı,
Gözlerimde özlem dolu bakışlar,
Dilimde hasret temalı bir türkü,
Erkenden şehre çöken karanlıkta,
Manasızca yolları gözlerken,
Aniden,
Yüzüme tatlı bir gülmseme kondu,
Sen koydum adını...


12.12.2011
Cemo

10 Aralık 2011 Cumartesi


Halil Sezai Paracıkoğlu - Olsun

0 Yorumgaçlı Okurcan
Halil Sezai Paracıkoğlu'nun şarkılarına bayılıyorum hemde o kadar içten kalpten söylüyorki hissetmemek imkansız.Nedense olsun'un Cem Adrian'la söylenmiş versiyonu pek hoşuma gitmedi.Bir kaç gündür dilimden düşmüyor dinleyin bakalım hala dinlemeyen kaldıysa sevabına :)



Halil Sezai Paracıklıoğlu - Olsun Şarkı Sözleri

Çaresiz içimdeki çocuk
Bir günah gibi hep suçlu
Senin hala ellerin soğuk
Ve yağmurlu
İçimde her gün ölen umutlar var
Olsun zaten aşklar hep böyle...

Sana bir söz yazdım bugün
Yolladım rüzgarla
İçinde gözyaşı vardı
Küçükcük bir kadınla

Sana bir söz yazdım bugün
Yolladım rüzgarla
İçinde gözyaşı vardı
Küçücük bir adamla.

Çaresiz bütün kelimeler
Bir yalan gibi hep suçlu
Senin hala gözlerin soğuk
Ve yağmurlu
İçimde her gün büyüyen çığlıklar var
Olsun zaten aşklar hep böyle...

7 Aralık 2011 Çarşamba


Türk gencinin evlilik programıyla imtihanı

4 Yorumgaçlı Okurcan
İnternette dolaşırken insan harbiden çok komik ama gördüğünde içini enteresan bir şekilde acıtan şeylerle karşılaşıyor.Esra Erol'un programına katılmış bir gencin fotoğrafı var kimdir kimlerdendir ne iş yapar en ufak bir fikrim bile yok ama eleman öyle bir stayla yapmış ki kendine gördüğümde ekşiciler misali sandalyeden düşüyordum nerdeyse :) Bu kılıkta evlilik programında ne işin var senin hemşerim rockçımısın,metalcimisin, emomusun, gothicmisin,satanistmisin bilemedim çözemedim aslına bakarsan çözmekte istemedim nasıl bir kısmet bekliyorsun açıkçası o konuda da herhangi bir fikrim yok :) yok okurcan benim beyin durdu mavi ekran veriyorum kelimeler düğümlendi hatta bitti bu ne len :D

satanist genç

Bir diğer gencimiz ise sanırım kısmetsizlik canına tak etmiş "nefes alsın" diyor durum o derece vahim yani tabi bunu bir er kişi söylese komik olabilir lakin söyleyen bir hatun kişi olunca turum traji komedinin alanına giriyor.Bilmem anlatabildim mi ?



Yapmayın kardeşim kendinize yazık ediyorsunuz kendinizle beraber ailenizide bulunduğunuz şehrin eşrafı ve ahalisinin ağzına sakız ediyorsunuz farkındamısınız?

6 Aralık 2011 Salı


Kedi

4 Yorumgaçlı Okurcan

İki kedi arasındaki 7 farkı bulunuz :)

3 Aralık 2011 Cumartesi


Adalet mi o da nesi?

2 Yorumgaçlı Okurcan
Bazen atarım tutar Rahmetli Aziz Nesin'in şu sözü aklıma gelir "Bir gün bu memleketin yanağına öpücük, başucuna da bir not bırakıp gideceğim: “Öyle güzel uyuyordun ki, uyandırmaya kıyamadım!”" cidden gidesim var buralardan öyle böyle değil ülkeme ve sisteme olan inancım hızla azalıyor.

Eğer herhangi bir nedenden mahkemelere düştüysenizsize sabırlar dilerim.Zira artık ülkemizde adalet mekanizmasıyla ufak bir temasınız varsa bile zulme uğramanız işten bile değil.Hapishanelerinizde yatan 120.000 (yüzyirmibin) kişiden 50.000 küsürü (ellibin) mahkum değil tutukluysa Allah muhafaza eskaza dandik bir gerekçeyle sizde bir gün ellibin kişiden biri olabilirsiniz.Tutuklu yargılanma istisnai bir durum olması gerekirken bizde maalesef tam tersi.

Bu zamana kadar defaatle söyledim ve benim gibi düşünenlerde söyledi hala ayılamadınız.Tutukluluk bu ülkede artık cezalandırma mekanizmasının bir parçası.Ergenekon davasında hakkında hiç bir somut delil bulunmadan içeride olanları gördük bir kısmı 1000 küsür günü devirdiler çoluk çocukları onları göremeden büyüdü,Parasız eğitim pankartı açtıkları için terör örgütü üyesi olmaktan tam 19 ay içeride tutulan Berna Yılmaz ve Ferhat Tüzer daha yeni çıktılar içerden dile kolay tam on dokuz ay.Ömründen haybeye 19 ay çalınan kişinin mağduriyetini nasıl telafi edebilirler?

Sözü nereye getireceğim zamanlama itibariyle aşşağı yukarı anlaşılmıştır herhalde tabiki Adalet Mekanizmasının son kurbanı temmuz ayının ilk günleri onuru lekelenen Fenerbahçe'ye.

Ortada şike varsa mutlaka cezasını çeksin yapanlar eğer ciddi somut deliller varsa amenna boynumuz kıldan içce lakin dosyadan sızanların alayı fos çıktı.Savcıların maç sonuçlarını bildikleri,Emenike'nin para sayma görüntüleri üfürmece, Ümit Karan'ın para aldığı önesürülen poşette saat olduğu ortaya çıktı, hele Korcan'ın ablasına alınan araba tamamen hayal mahsulü zira garibimin ablası bile yok.Kısacası nerden tutsan elinde kalıyor.

Şimdi iddaanamede açıklandı tek suçu Fenerbahçe'yi üst seviyelere çıkarmak tesisleşmede avrupa takımlarını bile geride bırakmak olan sevgili başkanımız Aziz Yıldırım tam tamına 49 yıldan 132 yıla kadar cezalandırma istemi ile yargılanacak sadece insafınız kurusun diyorum yahu vatan haini olsan bu kadar yıl ceza istenmez.Dolandırıcılıkta alt ceza 1 yıl nitelikli dolandırıcılıkta 2 yıl şike olduğu zaman cezada alt sınır 5 yıl kulüp başkanı vs iseniz 7.5 yıl oluyor.Hukuk bilgim maalesef sınırlı bildiğiniz gibi bir hukukçu değilim ama cezalandırmanın ölçülü olması gerekmez mi yahu şike dediğin bir nevi nitelikli dolandırıcılık peki neden alt sınır bakımından bu kadar fark var ikisinin arasında? İzah edebilecek biri varsa beri gelsin.

Bu absürt cezalandırmaya karşı meclis yeni bir yasa yaptı ve cumhurbaşkanına gönderdi.Lakin bu zamana kadar noter edasıyla çalışan cumhurbaşkanı yeni yasayı beğenmedi kendine göre gerekçeler sunarak iade etti.Şimdi 2 yol var ya meclis yeniden aynen geri yollayacak yasayı ki cumhurbaşkanı veto edemesin gerçi yine anayasa mahkemesine götürme hakkı baki ya da meclis yasada ufak değişiklikler yapıp cumhurbaşkanına gönderecek o da yeniden inceleyecek vs vs.Ölme eşşeğim ölme.

İhtimal dışı değil belki yasa yeniden gündeme bile gelmeyecek.Yanan yandığıyla kalacak.

Sayın cumhurbaşkanımız kusura bakmasınlar ama gerekçeleri hiçte mantıklı değil.En azından benim mantığıma yatmadı aptal bir insan sayılmam, iyi kötü mürekkepte yaladık, eh Allahın verdiği azcık aklımızdan kalanlara dayanarak fikir yürütmeye hakkımız var.

İlk gerekçesi yasa değişikliğinden dolayı halkın adalete olan güven duygusunun sarsılacağı :) Cidden komik Türkiyede kim adalete güveniyorum diyebilir ki hangi güven sarsılacakmış insanlar sorgusuz sualsiz suçunu bilmeden aylarca içerde tutulan bir ülkede hangi adaletten bahsediyorsunuz sayın cumhurbaşkanı.Kamuoyuna malolmuş tecavüz davalarından yırtan şerefsizler yüzünden,korunmadığı için kocaları tarafından katledilen kadınlar yüzünden adalete güven sarsılmıyor da bundan mı sarsılacak.

Bir diğer gerekçede ise kişiye özel yasa çıkartılıyor havası doğduğundan bahsetmekte ve kişiye özel yasa yapılmasının doğru olmadığından dem vurmakta lakin kendisi bizzat 2 adet kişiye özel değiştirilmiş yasada imzası bulunduğunu unutuyor sanırım birincisi Tayyip Erdoğan'ın meclise gireilmesi için yapılan anayasa değişikliği bir diğeride merhum Necmettin Erbakan'ın hapis cezasını evinde çekebilmesi için yapılan kanun değişikliği peki bunlar ne kişiye özel değil mi? Ya da önceden kişiye özel yasa yapmak caizdi de şimdi mi caiz değil? Merak ediyorum eğer bu yasa değişikliği Deniz Feneri davasından içerde olanları dışarı çıkartacak olsa aynı gerekçelerle veto edermiydi?

Başka bir gerekçe cezaların caydırıcı ve ölçülü olması gerektiğine dair yukarda belirttim nitelikli dolandırıcılık 2 yıl dolandırıcılığın türevi olan şike 5 ila 7.5 yıl hani nerde ölçü ? Cezaların caydırıcılığı ise ayrı bir komedi bildiğim kadarıyla cezalar insanları sadece caydırmak için değil ıslah etmek için konulur amaç sadece caydırmak olsaydı en ufak kabahatler kanununda bile ceza tek olurdu idam kimse korkusundan evinden çıkamazdı al sana caydırıcılık.

Sayın Cumhurbaşkanı bu hareketiyle koca camiayı derinden yaraladı.İçerde saçma sapan gerekçelerle tutulan insanların yeni kanunla çıkacaklarına dair hayallerinin yıkılmasına halini hele hiç düşünemiyorum.Ne acılar çekiyorlar kim bilir aman o insanlar zengin bilmemne triplerine girmeyin sadece garibanın canı yanmıyor onlarda insan.

İddaanamedeki en son bomba ergenekon davasından bir gizli tanığın şike davasında da gizli tanıklık yapacak olması.Gidişata bakılırsa 3 vakte kadar şike davasını ergenekon'un futbol ayağı olarak davayla birleştirecekler.Asıl korkum o zaten öyle olursa küllim içerden çıkamazlar nasıl bir sistemse her bulduğunu aynı çuvala atıyor.

Fenerbahçe düşmanlarına ise gün doğdu zil takıp oynuyorlar haliyle ama anlamadığım bir mevzu var tabi bu mevzu şike davasında bir çapanoğlu var diye düşünmemde en büyük etkenlerden biri de o.Hayatlarında futbolla yakından uzaktan alakası olmamış çim sahaya girse inek gibi otlamaya çalışacak, futbol topunu görse bomba zannedecek kimi tetikçi yazarların televizyonda şike ve futbol konusunda ahkam kesmeleri.Hepsinin aynı anda aynı yönde hareket etmeleri aşşağı yukarı aynı sözlerle ellerini ovuşturmaları çok enteresan ve kuşku uyanıracak cinste.İsimlerini zikretmeye gerek yok kim olduklarını tahmin edebiliyorsunuzdur yolda görsen adam yerine koyup suratına tükürmezsin gel görki herifçioğulları her gün görsel medyada boy göstermekte.Bilmedikleri konularda atıp tutmakta insanların günahına girmekte.

Eskiden şimdiki kadar fanatik değildim ama gördüğüm haksızlıklar beni takımıma daha da yaklaştırdı önceleri gülüp geçtiğim espirilere artık gülemiyorum ister istemez sinirleniyorum.

"Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" işte şu anki ruh halimi yansıtan cümledir bu.

Kısacası Fenerbahçe'ye yapılanlar ayıptır,günahtır,zulümdür...

1 Aralık 2011 Perşembe


Nasıl rezil olunur

4 Yorumgaçlı Okurcan
Kerâmeti kendinden menkul ünlü magazin figürlerimizden esra ceyda ersoy kardeşler nam-ı diğer cicişler sonunda rezilliğin dibine vurmuşlar.Bundan ötesi ne olur bilemem ama ilgi çekmek için neden bu kadar uğraşılır anlamadım anlayamayacağımda ömrümün sonuna kadar.Açık saçık fotoğrafların ardından şimdide erotik sayılabilecek video çekmişler yılbaşı için noel anne kıyafetleri ve kırmızı iç çamaşırlarıyla dans edip hoplayıp zıplıyorlar.



"Evinizde çocuklar youtube'un karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşınızda videolara çıkan esralar , ceydalar, hilal cebeciler... Birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar. O çocuk aklından geçiriyor: Benim de bir esram,ceydam olsa. Benim de bir Hilal Cebecim olsa diyor. Anne bana niye almıyorsunuz diyor. Biz de niye yok diyor."


Önce Hilal Cebeci zıvanadan çıktı birbirinden erotik saçma sapan fotoğraflarla takipçi sayısını ve konuşulurluğunu arttırdı basında daha çok yeraldı.Haliyle piyasası genişledi ekstralardan falan güzel para kırdı.Bu açıdan bakarsan "sex sells" stratejisi işe yaradı.

Peki bu cicişler ne iş yapıyor arkadaş hala çözemedim.Şarkıcı desen değiller dansçı desen değiller ekstralara gidemeyeceklerine göre çektikleri onca ilgi neye yarayacak? Twitter'de kazandıkları takipçi sayısı artışından başka?

Bundan yıllar sonra olur da evlenip barklanırlarsa ne olacak çoluk çocukları bu fotoğraf ve videolara ulaştığında hiç mi utanmayacaklar şimdi yaptıklarından ya peki o sabilerin durumu ne olacak

Ha eğer niyetleri zengin abazaları paralarını sömürmek amacıyla kafalamaksa yayınladıkları erotik fotoğraflar pek işlerine yaramaz zira fotoğraflarda sebeplenecek olan sadece yurdumun abazan ergenlerinden başka kimse olmayacak.

Allah Akıl fikir versin ne diyeyim.
Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa