Ne Mutlu Türküm Diyene

22 Aralık 2010 Çarşamba


Spor Medyası Komedyası

Fenerbahçe*Efendime söyliyeyim iş bu yazının sebebi Aziz Yıldırım'ın bir açılışta Arda Turan'la karşılaşması üzerine sarfettiği “Ulan Arda sen de mi buradasın? latifesi üzerine kopartılan yaygaradır.Vay efendim koskoca başkan nasıl ulan dermiş de yok efendim Galatasaray'ın kaptanı bunun altında nasıl kalır mış :) Adamlar işi gücü bırakmışlar sanki uğraşılacak başka bir mevzu yokmuş gibi bunu tartıştılar şaka gibi.Ondan sonra bizi neden kimse izlemiyor,okumuyor diye dövünüp duruyor programlarında ve köşelerinde s.çıp sıvamaya devam ediyorlar.

Türkiyede spor medyasının bu kadar berbat olmasının sebebi işte bu zihniyetteki insanlar tarafından yönetilmesidir.Futbolun gerçek sorunları yerine magazinel yönü üzerinde saçmalamayı sevdiklerinden bir türlü insanlar gerçek haberleri okuyamıyor gerçek haberlerden haberdar olamıyorlar.Bu konuda kalem oynatanlar ya da program yapanlar sporu dahası futbolu içten gelen bir şekilde sevmiyorlar.İşleri güçleri palavra, sansasyon, öküz altından buzağı çıkartma çabası.

*Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.Canı gönülden tebrik ediyorum kendilerini.Ne yazıkki bizim güzide medyamız bu başarıyı pek göremedi yeterince ilgi ve alaka göstermediler tabi başkanın arda ile olan diyaloğu varken voleybolda dünya şampiyonu olmuşuz kime ne :)

*Fenerbahçe'nin kupa sefaleti son sürat devam ediyor.Bucaspor karşısında tel tel döküldüler.İzlerken şu buca bize 5 çeksede rahatlasak diye düşündüm başka türlü takımın sırtından kamburları atamayacağı kesin.Şu kadro Fenerbahçe'nin çaycısına verilse ligde ve kupada daha başarılı olurdu eminim.Sorun ne sadece Aykut Kocaman'dan ne de sadece oyunculardan kaynaklı değil ikisi birden.Uyum sağlayamadılar kaynaşamadılar ve sinerji yakalayamadılar.Aykut başarısız bir teknik direktör değil oyuncularda kalitesiz değil ancak Futbol gibi takım sporlarında her zaman iki pozitif bir aradayken sonuç pozitif olacak diye bir kaide yok.İnşallah ilk yarı bittiğinde alınacak tedbirler ve yapılacak takviyelerle durumu toparlayabilirler yoksa bu oyunla ligin sonu gelmez...

11 Yorumgaçlı Okurcan:

Lou on 22 Aralık 2010 16:22 dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum. Ulan dedi kıyamet koptu, insanlar birbirini öldürüyor takım farkı yüzünden. Bunu bırakalım maç esnasında taraftarın tezahuratlarına baktığımızda onların da çok edepli olduğunu söyleyemeyiz. Edep olayını bırak, ana bacı sülale bırakmıyorlar yahu :)

Anken Stein ©8ex-en8 on 22 Aralık 2010 16:42 dedi ki...

Futbolcu yoktu sahada onun yerine 45 lik halı saha oyuncuları vardı.

cemo on 22 Aralık 2010 17:00 dedi ki...

Lou Salome Futbolcuların maç esnasında birbirlerine neler söylediği bir yayınlansa sokağa çıkamazlar utançlarından :)

8ex-en8 dostum bucasporun kadrosunda paf takımdan 3-4 futbolcu vardı düşün :) As takımının nerdeyse tamamı oynuyor fenerin, bucasporun yarısı paftan yine yenemiyorsun

KELEBEK on 23 Aralık 2010 05:27 dedi ki...

bir fanatik fenerli olarak yazını severek okudum
hemşom güzel konulara parmak atmışsın :D
ben aziz babanın yerinde olsam ulen pigme arda sendemi burdasın yada pembe sana çok yakışıyo arda neden pembe giymedin derdim :)şaka yaptım şaka :D

cemo on 23 Aralık 2010 07:30 dedi ki...

Haklısın hemşo arada bir böyle konuları parmaklamak lazım :)))

Adsız dedi ki...

Aziz Yıldırım Lan demiş diye olay mı olmuş. Allah kahretsin günlerdir gazete bile okuyamıyorum, tv bile izlemiyorum şuan bu haberi kaçırdığım için çok sinir oldum :) Arda da çok önemli bir zattı çünkü de ona Lan denilemez. Hey Allah'ım :)

Ayrıca Lan kelimesi bir küfür değildir. Aslı oğlan demektir. Erkek çocuklarına söylenen oğlan kelimesi; oğlan oğlan oğlan derken; o düşmüş ve lan olmuştur. Daha sonra da bu lan kelimesi çok kullanılan bir sözcük oluğu için anlamını yitirmiş ve sanki küfür gibi algılanmaya başlamıştır.

Neyse ya ne diodum ben :) Arda'ya sinir oluyorum. Nokta. :)

cemo on 23 Aralık 2010 13:35 dedi ki...

yeşiL'cim napcaksın medyanın en önemli gündemi "Lan" meselesi :)))

Adsız dedi ki...

Son yılların en mühim olayını kaçırdım desene :) tüü alla :)

cemo on 23 Aralık 2010 15:37 dedi ki...

Sorma memleket meselelerinden daha önemli :)

Adsız dedi ki...

insanlar normalde kendi hayatlarında küfürle konuşurlar, ya da orda burda küfrü mutlaka duyarlar ama niyeyse, ünlü, sayılan sevilen, birinin küfür etmesine dayanamazlar. küfür de değil ki, alt tarafı lann :))

cemo on 24 Aralık 2010 13:26 dedi ki...

Aaa olur mu zennubecim kendileri galiz küfürleri saydırırlar ama mevzu Aziz Yıldırım olunca işin rengi değişir :)

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa