Ne Mutlu Türküm Diyene

5 Haziran 2010 Cumartesi


Ondan bundan birazda şundan bölüm 2


*Gecenin bir vakti kahvem bitik.Ne pis bir alışkanlıkmış kahve alışkanlığı bilader içmesen olmuyor insanın canı kafein çekiyor napalım koyu bir çayla kafein yerine tein basalım vücuda belki dengeler (Bknz. iktisat - ikame mallar)

*Kaliteli olanlar hariç çin sineması,japon sineması ve geriye kalan asya sinemalarından hiç hazzetmiyorum hele rus sineması dersen kaçarak uzaklaşırım ortamdan tozumu bile bulamazsın.

*Fox tv de kick-box maçı anlatmayı beceremeyen spikerlerden ayriyetten amerikan güreşi ve benzeri dış yapımları sanki kendisi ordaymış gibi hariçten gazel okuyarak anlatan anlatıcılardan kıl kapıyorum.

*Habertürk kanalına bayılırken gazetesi hiç bir şekilde cazip gelmiyor enteresan.

*Favori dizilerim teker teker ya sezon finali yaptılar ya da sona erdiler izleyecek bişey de kalmadı.

*Pelin Batu bu gece yine şahane giyinmiş nedense bayılıyorum hatuna.

*Denizin dibinde yaşıyorum ama denize gitmiyorum.Yüzmeyide severim halbuki neden acaba? Oturup bi beynin fırtınası yapmak lazım bu hususta.

*Lollacığımda gidiyo tee ingilterelere bi ben gidemedim...(Söz verdi bavulunda yer kalırsa benide götürcek yanında)

*Kediye Kafa Atan Psikopat Fare bloğunu kapatmış üzüldüm :( ama olsun istasyoncafede yine beraberiz.

*Bundan sonra msn'i açıp bilgisayarın başından ayrılan arkadaşlarımı meşe odunuyla dövücem.Kendimi tuhaf hissetmeme neden oluyolar.Ulen madem bilgisayar başında değilsin uyarı koy ya da ne bileyim kapat programı.Duvara karşı konuşuyormuş gibi hissediyorum.Bazende karşımdaki sanki bilgisayarın başında yığılmış,başına bi iş gelmiş,çaresz durumdaymış gibi evhamlara kapılıyorum.Manyadım iyicene galiba evet manyadım kanımca.

2 Yorumgaçlı Okurcan:

Pilli Petro on 6 Haziran 2010 05:33 dedi ki...

cemo bu sıralar manyamayan biri varsa bana da haber versin :)) millet deliye hasret ben akıllıya -en çok da kendi akıllı halime - iyi pazarlar :)

cemo on 6 Haziran 2010 06:43 dedi ki...

Sen mi benmi petrocum vallahi bi akıllı bulsam akıl danışcamda :))

Yorum Gönder

Dök içinden geçeni

Yeni kayıtlar Önceki kayıtlar Anasayfa